28 / 04 / 2024

İlyas Çapoğlu

İlyas Çapoğlu

Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi geliyor. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden kültür merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Ergan Dağı Kayak Tesisleri'yle kış turizmi canlanacak!

Erzincan Valisi Selman Yenigün ve beraberindeki yetkililer, Ergan Dağı Kayak Tesisleri'nde yürütülen çalışmaları inceledi

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, İlyas Tahincioğlu ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, Aykut Celep ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

İlyas Çapoğlu Haberi

İlyas Çapoğlu

2007-2010 yılları arasında Erzincan Üniversitesi Rektörlüğü görevini yapan Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap’ın anısına Erzincan Üniversitesi kampüs alanına yeni Kültür ve Kongre Merkezi inşa ediliyor.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesinde ki 11.900 metrekare alana inşa edilen ve yapımı devam eden Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği incelemelerde Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve yetkililerden bilgi aldı.


Toplumsal yaşamın gerektirdiği etkileşimlere ortam sağlayacak olan yapının, yaklaşık 1400 kişilik tam donanımlı konferans ve seminer salonlarına sahip kültür ve kongre merkezi olarak hizmet vermesi planlanıyor.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş, yapmış olduğu incelemede, geçmiş ile ilgili kültür değerlerinin gelecek nesillere tanıtılması ve öğretilmesinde aracı rolü üstlenecek ve aynı zamanda çağdaş sanatların tanıtılması ve yaşatılmasına imkân tanıyacak kongre ve kültür merkezinin pek çok etkinliğe...