17 / 05 / 2024

İlyas Samancı

İlyas Samancı

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Oktay Samancı, Kibirya Samancı, İlyas Samancı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Halifaks Hotel Şişli'de kuruldu.

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldız tarafından kuruldu.

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Garbi Erkek ve İlyas Erkek ortaklığında kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlyas Levent Mataracı tarfaından kuruldu.

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlyas Civelek tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

İlke Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlke Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlyas Hacıahmetoğlu tarafından kuruldu.

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İze Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlyas Baytemür tarafından kuruldu.

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hari Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selvi, Recep Eşkar ve İlyas Ertemur ortaklığında kuruldu. 

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yatdünyası Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Bora Büyüklü, Mesut Yiğit ve Şevket Kobya ortaklığında kuruldu.

İlyas Samancı Haberi

İlyas Samancı

Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Oktay Samancı, Kibirya Samancı, İlyas Samancı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Halifaks Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   1-) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, restoran,   gazino, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.          2)- Şirket turizm endüstrisinin gerektirdiği bilumum tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir. Yurtiçinde ve yurtdışında kara, deniz ve hava ulaşım vasıtaları ile bireysel veya toplu turist gruplarını taşımak ve geziler tertip etmek veya bu tur gezi organizasyonlara aracılık etmek.            3)- Kültür ve Turizm Bakanlığınca belirlenen seyahat acenteliği faaliyetlerini icra...