12 / 05 / 2024

İm Group Mermer iletişim

İm Group Mermer iletişim

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Al Dulaımı Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de I. Jasım Alwan Al-Dulaımı tarafından kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archeım Group Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Alp Kıskanç  ve Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon TL destek verdi...

Eslems Group Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eslems Group Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Group İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasir Sidahmed Ömer, Taha Hasan, Yassir Mohamed Osman Shendi tarafından kuruldu. 

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

MS Group Müteahhitlik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şenel tarafından kuruldu.

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Al Gazı Group Türkiye’de 100 milyon TL’lik yatırım yapacak!

Körfez bölgesinin önemli yatırımcılarından Al Gazi Group 1998’den beri faaliyet gösterdiği Türkiye’de yatırımlarına 2020 yılında hız verecek. İstanbul Başakşehir ilçesinde 100 milyon TL’lik gayrimenkul yatırım projesine hazırlık yapan firma, Türkiye’de büyümesini sürdürecek.

İm Group Mermer iletişim Haberi

İm Group Mermer iletişim

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli tarafından kuruldu.

İm Group Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MERMERCİLİK VE MADENCİLİK İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten, oniks, bozalt ve benzeri taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi, alım satımı, imalatı, montajı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi, ithalat ve ihracatını gerçekleştirilmesi Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi devri...