14 / 05 / 2024

Im İthalat

Im İthalat

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mohamed Hadıa ve İnci İnci tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mohamed Hadıa ve İnci İnci tarafından kuruldu.

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venom Bilişim Plastik İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli Nazire Nazan Kaya tarafından kuruldu.

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL Abdul El Rohman Soubra tarafından kuruldu.

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Şimşek tarafından kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Syd Grup Bilişim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Paz.Limited Şirketi kuruldu!

Syd Grup Bilişim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Paz.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nergiz Saka tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Prinun Gayrimenkul Bilişim Pazarlama Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prinun Gayrimenkul Bilişim Pazarlama Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Altabbakh tarafından kuruldu. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Im İthalat Haberi

Im İthalat

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mohamed Hadıa ve İnci İnci tarafından kuruldu.

Im İthalat İhracat Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırlan içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...