17 / 05 / 2024

imam şafii camii açıldımı

imam şafii camii açıldımı

Esenyurt Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İmam Şafii Camii, içerisinde imam lojmanı, şadırvan ve abdesthane bulundurduğu ve caminin yaklaşık 750 kişiye hizmet vereceği belirtildi...

Osmangazi İmam-ı Azam Camii yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Ağrı Şafii Camii 200 yıl sonra ibadete açıldı!

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Ağrı İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii açıldı!

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii temeli dualarla atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen İmam Ali Camii ibadete açıldı. Kopenhag'da yaşayan Müslümanlar camiye yoğun ilgi gösterdi.

Danimarka İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii açıldı!

Başkentte Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Fatih Fındıkzade Camii ne zaman açılacak?

Fatih'te bulunan Fındıkzade Camii yapımı tamamlanmasına rağmen yıllardır bilinmeyen bir sebeple hizmete girmiyor. Tamamlanmış olan camiye bugüne kadar 6 imam atanmasına rağmen cami kapıları vatandaşlara açılmadı.

Ordu Fatsa İmam Hatip Camii açıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından yaptırılan İmam Hatip Camisi’nin resmi açılışı Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla gerçekleşti.

Özalp İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı!

Van’ın Özalp ilçesinde düzenlenen törenle İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı. Yaşanan depremde hasar gören Kubbeli Cami’nin yerine inşa edilecek İmamı Şafii Camisi’nin temeli törenle atıldı...

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii Esenler'de açıldı!

Esenler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür etti.

Esenyurt İmam Şafii Camii ibadete açıldı!

İncirtepe Mahallesi Kiptaş 5'nci etap konutlarının yanı başında inşa edilen İmam Şafi Camisinin açılış töreni dualar okunarak yapıldı. Esenyurt'ta yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, cami cemaati ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti...

imam şafii camii açıldımı Haberi

imam şafii camii açıldımı


Esenyurt İncirtepe'de yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, dualarla ibadete açıldı.


Esenyurt Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İmam Şafii Camii, içerisinde imam lojmanı, şadırvan ve abdesthane bulundurduğu ve caminin yaklaşık 750 kişiye hizmet vereceği belirtildi.


Caminin açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve çok sayıda davetli katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadıoğlu, mescit ve camilerle birlikte yaklaşık 50 açılış yaptıklarını söyledi. Kadıoğlu, “Şuana kadar yapılanlarda ihtiyacı görmüyor daha fazla camiye ihtiyacımız var. Bunun yanında okullara da ihtiyacımız var. Bir yandan okul, bir yandan cami, bir yandan da kuran kursu yapmaya çalışıyoruz. Kur'an kursları da camileri içinde yer alacak. Dolayısıyla vatandaşımızın dini manevi dünyasına hizmet...