20 / 05 / 2024

İmamı Azam Camii yenileme

İmamı Azam Camii yenileme

Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Osmangazi İmam-ı Azam Camii yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, ibadetin yanı sıra vatandaşların buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Osmangazi Mahallesinde yapımına başlanan Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi Camii temeli dualarla atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen İmam Ali Camii ibadete açıldı. Kopenhag'da yaşayan Müslümanlar camiye yoğun ilgi gösterdi.

Danimarka İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii açıldı!

Başkentte Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi Akgül Uysal vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na defnedilecek.

Üsküdar Çengelköy Koruma Amaçlı İmar Planı değişikliği askıya çıktı!

Üsküdar Çengelköy Lisesi'nin arkasında kalan İmam-ı Azam Camii ve bir kısım alana ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planı 16 Eylül'de askıdan inecek...

Bursa Safa Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Camii inşaatının 2010 yılında başladığını ve 4 yılda tamamlandığını belirten Safa Camii İmamı Ali Sevimli, camide klasik Roma, Ortadoğu ve modern mimari örneklerinin bulunduğunu söyledi.

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii Esenler'de açıldı!

Esenler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii, düzenlenen bir törenle açıldı. Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Cavit Coşkun, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür etti.

Kozan Hoşkadem Camii ibadete açıldı!

Adana’nın Kozan ilçesindeki tarihi Hoşkadem Camii’nde restorasyon sonrası ilk Cuma namazı kılındı. Cuma namazını Hoşkadem Camii’nde kılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz’dan bilgi aldı...

İmamı Azam Camii yenileme Haberi

İmamı Azam Camii yenileme


Vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilere de büyük katkı sağlıyor. Akpınar Mahallesi’ndeki İmam-ı Azam Camii’nin bahçesine, içerisinde kütüphane, çay ocağı, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile abdesthanelerin yer aldığı 2 katlı bir bina inşa eden Osmangazi Belediyesi, caminin çevre düzenlemesi ve duvarlarının yenilenmesi için de çalışma başlattı. Yürütülecek çalışmalar kapsamında caminin iç zemin kaplamaları değiştirilip, duvar kaplamaları, ferforje korkuluk ve sert zemin kaplamaları yenilenecek.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte İmam-ı Azam Camii’ne giderek çalışmaları inceledi. Başkan Dündar, “Camiler, manevi değer taşıyan yerler. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün camilerimize duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler götürüyoruz. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının yanı sıra, camilerimizin temizliklerini yapıyor, park...