05 / 05 / 2024

imar aş Onur Soytürk

imar aş Onur Soytürk

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi’ndeki askeri arazinin planları iptal edildi!

TOKİ’nin Sancaktepe'de bulunan 112 bin 441 metrekare büyüklüğündeki askeri alanı imar açan imar planlarına, idare mahkemesinden iptal kararı verildi. TOKİ, dev arazinin planlarında değişiklik yaparak yeni bir planı askıya çıkardı.

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

150 yıl sonra ortaya çıktı! Ünlü isimlerin mezarları binaların altındaymış!

Bir zamanlar ‘Ayaspaşa Mezarlığı’ olan Atatürk Kültür Merkezi'nden (AKM), Beşiktaş'ın stadına kadar binaların bulunduğu bölgenin imar açıldığı, definlerin üzerine binalar inşa edildiği ortaya çıktı.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Avcılar'da vatandaşlardan imar çağrısı!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, binalarının depreme dayanıklı hale gelebilmesi ve imar sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

imar aş Onur Soytürk Haberi

imar aş Onur Soytürk

Onur Soytür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğü görevine atadı.

Onur Soytürk, 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden mezun oldu.

İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde 2005 yılında çalışan Onur Soytürk, İstanbul'un çevre düzeni planlarının hazırlanması sürecinde yer aldı.

Onur Soytürk, Netcad firmasında 2006-2009 yıllarında GIS uzmanı, 2009-2011 yıllarında da Gaziosmanpaşa Belediyesinde şehir plancısı olarak görev yaptı.

Soytürk, 2011-2012 yıllarında Amplio şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Müdürü olarak çalıştı.

Soytürk, 2012'de bu yana Kentsel Yenileme Merkezi şirketinin Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlendi.
 
Onur Soytürk ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerinde görev aldı.