29 / 04 / 2024

imar müdürü Yunus Emre Küçük

imar müdürü Yunus Emre Küçük

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Yunus Emre Küçük kimdir? Yunus Emre Küçük, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Emre Küçük ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mı sorusu arsası olan herkesin sorduğu sorulardan biridir. Peki tapu nedir? Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır? İşte detaylar!

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Yolsuzluktan aranan milli emlak müdürü yakalandı!

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

Çorlu Belediyesi İmar Müdürü FETÖ'den gözaltına alındı!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde FETÖ/PDY yönelik süren soruşturma kapsamında daha önce açığa alınan Çorlu Belediyesi eski İmar Müdürü Bilal P., gözaltına alındı.

Bolu Belediyesi İmar Müdürü tutuklandı!

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Bolu Belediyesi İmar Müdürü Settar T. tutuklandı.

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Iğdır İmar Müdürlüğü'nden yeni uygulama!

“Yapı su basman vize kontrolleri “ uygulama hakkında bilgi veren İmar ve Şehircilik Müdürü Muhammed Tahiroğlu, Bu uygulama ile yapının ruhsat ve eklerine aykırı yapılmasını engellediklerine dikkat çekti...

Cihat Kurt Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü oldu!

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emine Ataktürk’ün yerine Cihat Kurt atandı. Emine Ataktürk ise bundan böyle Yapı Kontrol Müdürü olarak görevine devam edecek

TCDD Genel Müdürü açıkladı: Haydarpaşa YHT istasyonu olacak!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Haydarpaşa gar binasının istasyon bölümünün bu işlevini sürdüreceğini, diğer bölümlerinde de koruma amaçlı imar planı yapıldığını söyledi.

imar müdürü Yunus Emre Küçük Haberi

imar müdürü Yunus Emre Küçük

Yunus Emre Küçük kimdir?

Yunus Emre Küçük, 1983 yılı İstanbul doğumlu. Yunus Emre Küçük, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesinin İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. 


2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğünde çalışmaya başlayan Küçük, sırasıyla Bölge Mühendisliği, Bölge Şefliği, Mevzuat ve Avan Proje Şefliği ve 2009 yılından itibaren müdür yardımcılığı görevinde bulundu.


Temmuz 2014’te İmar Müdürü olarak görevlendirilmiş olan Küçük, evli ve bir çocuk babasıdır. 


Müdürlüğün görevleri:

1. İstanbul İmar Yönetmeliğini hazırlamak, Büyükşehir Belediye Meclisinin onayına sunmak.


2. Her yıl “imar hizmetleri ücret tarifesi” ve “otopark tarifesi” teklifini hazırlayıp Büyükşehir Belediye Meclisinin onayına sunmak.


3. İstanbul il sınırları dahilindeki imar uygulamaları ile ilgili olarak, uygulamada birlik ve beraberliği sağlayıcı karar ve tedbirleri almak (standart, şartname, yönetmelik genelge, bildiri vb.) ve tereddüde...