30 / 04 / 2024

İmay Mimarlık Mühendislik iletişim

İmay Mimarlık Mühendislik iletişim

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Merve Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Merve Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Ada Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Ada tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy’de kuruldu.

Tuvenan İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuvenan İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Bayram tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Kul Gayrimenkul Proje Geliştirme Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Gayrimenkul Proje Geliştirme Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Kul, Feza Kul, Mehmet Kul ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Büyükçekmece, Ekinoba Mahallesi'nde kuruldu.

Gökşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz İnce ve Cafer Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Mobilya Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmur Kamiş ve Damla Toy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Ademyavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nde kuruldu.

Tümay Akkoyunlu Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tümay Akkoyunlu Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şahver Akkoyunlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Muhlis Kerem Tümay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

Nuryap Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ata Dağ, Oktay Sağlam tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs tarihinde kuruldu.

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ferah, Sadık Mete tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

İmay Mimarlık Mühendislik iletişim Haberi

İmay Mimarlık Mühendislik iletişim

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Merve Emine Yılmaz tarafından kuruldu.

İmay Mimarlık Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:

a.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması.Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak.Fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici...