09 / 05 / 2024

imbat deresi yürüyüş yolu projesi

imbat deresi yürüyüş yolu projesi

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaalıların güzel vakit geçirebileceği, spor yapabileceği, alternatif bir yeni yaşam alanı "İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi"ni hayata geçireceklerini söyledi...

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri Boğluca Deresi'ndeki harabe bina yıkılmayı bekliyor!

Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında yıllarca kamulaştırılması yılan hikayesine dönen bina şimdi de yıkılmayı bekliyor. Harabe haline gelen binanın çatısından düşen beton parçaları ise ölüme davetiye çıkarıyor.

Dokuzsele Deresi ıslah projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarının yüzde 75'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarında yüzde 75'lik bölümün tamamlandığını söyledi.

İnözü Vadisi yürüyüş yolu imar planı askıda!

Ankara Beypazarı ilçesi İnözü Vadisi 2. Derece Doğal Sit Alanı İnözü Deresi boyunca "Yürüyüş Yolu" yapılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı değişikliği askıda...

2004 yılında Tavukçu Deresi'nin ıslahı için 4 milyar dolar gerekli!

2004 yılında İSKİ Genel Müdürü Ali Çodur, sağanak yağış dolayısıyla sürekli taşan Tavukçu Deresi'nin ıslahı için 4 milyar dolara ihtiyaç bulunduğunu ve çalışmaların tamamlanması için ise 4 yıl gerekli olduğunu söylemiş.

1987 yılında Beşiktaş Fulya Deresi park olacakmış!

1987 yılında Beşiktaş Fulya Deresi ve Ihlamur Köşkü'nün çevresi modern bir park haline getiriliyormuş. Çöplük görünümündeki 15 bin metrekarelik alana park yapıldığında aynı anda 3 bin kişi dinlenebilecekmiş.

1983 yılında Göksu Deresi kirlilikte Haliç'le yarışır olmuş!

1983 yılında İstanbul'un en ünlü mesirelerinden biri olan Göksu, Haliç'e meydan okuyan bir görünüm almış. Meşhur dere, artık lağım sularını ve sanayi artıklarını denize sürükleyen bir kanal haline gelmiş.

Manisa Bozköy Deresi sosyal alana dönüşecek!

Bozköy Deresi yaklaşık 26 bin metrekarelik peyzaj alanı, sentetik buz pistinden, yürüyüş alanlarına, koşu alanlarından, bisiklet parkurlarına ve kafeteryalara kadar yakın zamanda, geniş yelpazede bir sosyal alana dönüşecek

Akçasu Deresi üzerine yapılan cami büyük ilgi görüyor!

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. Cami, derenin üzerinde durduğu için turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

İdris Güllüce son 12 yılda yapılan en büyük çevre yatırımlarını açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 12 yılda yapılan çevre yatırımlarını açıkladı. Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi -ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.

İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi hayata geçiyor!

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaalıların güzel vakit geçirebileceği, spor yapabileceği, alternatif bir yeni yaşam alanı "İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi"ni hayata geçireceklerini söyledi...

imbat deresi yürüyüş yolu projesi Haberi

imbat deresi yürüyüş yolu projesi


Tokat Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaalıların güzel vakit geçirebileceği, spor yapabileceği, alternatif bir yeni yaşam alanı oluşturacaklarını söyledi.


Erbaa Belediyesi İmbat Deresi ve etrafını rehabilite ederken, "İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi"ni geliştirdi. Projeyle ilgili bilgi veren Başkan Yenihan, çevre ödüllü bir belediye olarak ıslah edilen dere kenarlarını da halkın keyif alacağı bir yapıya dönüştüreceklerini belirterek, “Bunlardan bir tanesi de, İmbat Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projemizdir. Peki, bu projeyi nasıl gerçekleştireceğiz? İlçe merkezimizin güneyinden başlayıp, en kuzeyde Kelkit Nehrine dökülen İmbat Çayı'nın kenarlarını rehabilite ederek oturma alanları, yürüyüş parkuru, seyir terasları, bisiklet yolları ve bisiklet parkı, spor sahaları, fitness aletleri ve çocuk oyun alanları ile donatacağız. GOP Ziya Gökalp ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin güzel...