28 / 04 / 2024

İmdat Kantar

İmdat Kantar

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Arad Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arad Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Aksoy, İmdat Kiş ve Sayed Morıd Kaderı ortaklığında kuruldu.

İmdat As Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İmdat As Mimarlık Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile İmdat As tarafından kuruldu.

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Yakup Kantar tarafından kuruldu.

Konut sigortası ve DASK arasındaki fark ne?

Posta Gazetesi köşe yazarı Can Kantar bugünkü köşesinde DASK ve konut sigortası arasındaki farkı kaleme aldı. İşte Can Kantar'ın 'Sigortasız olmak artık bir lüks' başlıklı yazısı...

Drs Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drs Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Kılınç tarafından kuruldu.

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzmodd Yapı İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   5 milyon TL sermaye bedeli  ile İmdat    Ayten tarafından kuruldu.

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bonita Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bahadır Kantar ve Ayşe Feyza Kantar ortaklığında kuruldu.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Planar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Planar Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge İmdat tarafından kuruldu.

İmdat Kantar Haberi

İmdat Kantar

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat ve yalıtım malzemelerinin imalat,ihracat,ithalat ve ticaretini yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat...