16 / 05 / 2024

İmga Portall nerede

İmga Portall nerede

İmga Kurtköy projesinin adı İmga Portall olarak açıklandı. İmga Portall fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

İmga Portall 2020'de teslim!

İmga Portall 2020'de teslim edilecek.  İmga Group imzası ile İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede ticari alan, home ofis, çarşı bulunuyor. 

İmga Portall Kurtköy iletişim bilgileri!

İmga Group imzası taşıyan İmga Portall Evleri'nde fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılının Temmuz ayında yapılacak.

Kurtköy İmga Portall teslim tarihi!

Ön satış dönemi başlayan Kurtköy İmga Portall projesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Proje İmga Group imzası taşıyor..

İmga Portall fiyat listesi!

İmga Kurtköy projesinin adı İmga Portall olarak açıklandı. İmga Portall fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçirilen İmga Portall projesi ön satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

Eroğlu Lounge 2 nerede?

Eroğlu Lounge 2 nerede , telefon numarası, iletişim, adres bilgisi ve proje detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

1stanbul Evleri nerede?

1stanbul Evleri nerede , telefon numarası, adres bilgisi, satış ofisinin adresi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor...

Nef İki Haliç nerede?

Nef İki Haliç nerede , telefon numarası, iletişim bilgileri, adres, satış ofisi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Pashadora Bayrampaşa nerede? İletişim ve ulaşım bilgileri!

Pashadora Bayrampaşa nerede , iletişim, ulaşım, adres, telefon ve proje detayları ile ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı projesi olan Referans Bakırköy projesinin satışları sürüyor. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir, konum ve ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz

İmga Portall nerede Haberi

İmga Portall nerede

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de İmga Group imzasıyle inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 home ofisler, 220 odalı 5 yıldızlı bir otel bulunuyor. 

İmga Portall fiyat listesi!


İmga Portall fiyat listesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Ön satış dönemi başlayan İmga Portall projesi karma bir yapı olarak hayata geçiriliyor. Proje toplamda 270 birimden meydana geliyor. 


İmga Portall projesinde ticari alan, home ofis, çarşı gibi birimler de yer alıyor. Ofis alanları isteğe göre 55 metrekare ile 1.200 metrekare arasında büyütülebiliyor.

2020 yılının Temmuz ayında teslim edilecek İmga Portall projesinde fitness salonu, spa merkezi, masaj odası, kafe, kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Web: http://www.imgaportall.com/
Telefon: 0850 733 61 01
Ezgi...