03 / 05 / 2024

İMKON genel sekreteri

İMKON genel sekreteri

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreteri Alaattin Çakır, Türkiye'de yabancılara oturma izninin 1 yıl çıkarılmasının emlak sektörünü olumlu etkileyip, satışları arttıracağını söyledi...

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

İmar Affı Kanunu, TBMM Genel Kurulu'nda!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "İmar Affı Kanunu'nun uygulamasının ilk yıllarında vatandaşlarımızın bir kısmı tapusunu aldı. 34 yıldır bu vatandaşlarımızın çok önemli kısmı tapu bekliyor" dedi. 

Müteaahitler demir fiyatlarındaki artıştan etkilenmemeli!

İMKON Genel Sekreteri ve TOBB Türkiye İnşaat Sektörü Meclisi Genel Koordinatörü Alaattin Çakır, müteaahitlerin demir fiyatlarındaki artıştan etkilenmemesi için çalıştıklarını açıkladı.

Tuğrul Türkeş, İMKON Genel Merkezi'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Tuğrul Türkeş İMKON Genel Merkezi'ni ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Açıklamaya göre, Tahir Tellioğlu ve diğer üyelerle bir araya gelen Türkeş, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

Alaattin Çakır'dan müteahhitlere müjde!

İMKON Genel Sekreteri Çakır'ın talebi üzerine çalışma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, yabancıya mülk satışının ihracat kalemi sayılacağını bildirdi. Çakır "Bu gelişme, daralan sektöre nefes aldıracak" dedi.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı başladı!

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda İl Özel İdaresinin 2016 yılı yatırım ve performans planlarıyla ilgili hazırlanan komisyon raporları görüşüldü.

Günöz Atakan, AYD Genel Sekreteri oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Atakan, yeni görevini Nihat Sandıkcıoğlu’ndan devralarak çalışmalarına başladı.

İMKON genel sekreteri Haberi

İMKON genel sekreteri

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreteri ve Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Alaattin Çakır, Türkiye'de taşınmaz satın alan yabancılara verilen oturma izninin 3 aydan 1 yıla çıkarılmasının gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyeceğini söyledi. Çakır, geçtiğimiz yıl Alanya'da Rusların 1360 taşınmaz, Norveçlilerin ise 1070 taşınmaz satın aldığının altını çizerek, oturma izninin 1 yıla çıkmasının satışları arttıracağını...