27 / 04 / 2024

imo kutlama

imo kutlama

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Ayder Yaylası kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşuyor!

Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyen aktaran Haşimoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında devam eden çalışmalar var. Ayder çok farklı bir yüze kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

İMO'dan hasarlı binalarla ilgili acil önlem talebi!

İMO, olası bir depremde yıkılma riskine sahip hasarlı binalarla ilgili yetkililere çağrılarda bulundu. İMO üyeleri, rantsal dönüşüm yerine kentsel dönüşüm olması gerektiğinden bahsetti.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Birevim’den Yerli Malı Haftası'nda dijital kutlama!

Birevim, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı dijital farkındalık projesiyle kutladı. Marka, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürünü sahiplendi.

Mühendis Korkut Küçükcan için İMO'da tören düzenlendi!

Gaziantep’te cami inşaatında kubbeye beton dökmek için kurulan iskelenin çökmesi ile 33 saat boyunca enkaz altında kalarak hayatını kaybeden mühendis Korkut Küçükcan (38) için İnşaat Mühendisleri Odası'nda (İMO) tören gerçekleştirildi...

imo kutlama Haberi

imo kutlama

TMMOB'ye bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi, kuruluşunun 62'inci yıldönümünü geçtiğimiz ay kutlayacaktı. Ancak yaşanan terör olayları sebebiyle sağduyulu davranan İMO Başkanı Tolga Ok geceyi ileri bir tarihe ertelemişti. İMO önceki akşam "Meslekte Onur Gecesi" adı altında The Ness Hotel'de kutlama gerçekleştirdi. İMO Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen programda ayrıca meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine meslekteki değerli hizmetleri için plaket takdim edildi. Gece de ünlü sanatçı Mustafa Keser sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. 


YOĞUN KATILIM OLDU 

Geceye AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Baro Başkanı Sertif Gökçe, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, KOTO...