19 / 07 / 2024

imran

imran

Biz onları İmran ailesi olarak tanıdık. Hikâyelerini "Elif, Lam, Mim" diye başlayan Âli İmran Suresi'nden öğrendik. Hıristiyan kaynaklarındaki "Saint Anne" veya "Hena", bizim için İmran'ın karısı, Meryem'in annesiydi.

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Folfol Kassoumeh tarafından kuruldu.

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

İmran Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Selahattin Köse tarafından kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Imran İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imran İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Imran Ahmed tarafından kuruldu.

Uzdar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzdar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Imran Amın Dara ve Melih Uzun ortaklığında kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Cuna Babayiğit imzasıyla kuruldu.

imran Haberi

imran

Bebeğini daha karnındayken Allah'a adayan, sonra vaadini tutup onu Beytül Makdis'e veren mübarek kadın... Küçük kızı, Zekeriya'nın ellerinde güzel bir çiçek gibi yetişirken neler hissettiğine, Allah'ın kelimesini doğurduğunda hayatta olup olmadığına dair Kur'anî bilgimiz yok. Ana-kızın içlerindeki güzelliğin yüzlerine nasıl yansıdığını, birbirlerine benzeyip benzemediğini, aralarında kaç yaş bulunduğunu da bilmiyoruz.


Batıda Hz. İsa'yı annesi ve anneannesiyle birlikte resmeden pek çok tablo var. Bunlardan en ünlüsünü geçtiğimiz hafta Paris'te görme şansım oldu. Leonardo Da Vinci'nin 1519'a tarihlenen büyük eseri 29 Mart'tan bu yana "Asrın restorasyonu" anonsuyla Louvre Müzesi'nde sergileniyordu. Dâhi ressamın 500 yıllık selamını almamazlık edemezdim.


Hz. Meryem annesinin kucağına oturmuş, dizinin dibinde bebek İsa, kollarını ona uzatırken oğul Allah'a adanmışlığın sembolü bir kuzuyu tutuyor. Meryem'in bir kolu aynı zamanda, onu sevgiyle...