06 / 05 / 2024

İMSAD yapı fuarı

İMSAD yapı fuarı

Yenilikçi ürünleriyle yapı fuarında boy gösteren Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan “Sektör ve ülke olarak performansa dayalı, katma değeri yüksek ürünlere odaklanmak zorundayız” diyor..

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

İMSAD, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da!

Yenilikçi ürünleriyle yapı fuarında boy gösteren Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan “Sektör ve ülke olarak performansa dayalı, katma değeri yüksek ürünlere odaklanmak zorundayız” diyor..

İMSAD'a üye 51 kuruluş Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Türkiye İMSAD’a üye 51 kuruluş 39’uncu Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Fuara Kamerun Ticaret Heyeti’ni ağırlayacak olan İMSAD damga vurmaya hazırlanıyor.

İnşaatçıların en büyük iş platformu: Yapı Fuarı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirtti..

İMSAD 60 üyesiyle Yapı Fuarı'nda!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), bu yıl 38'incisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'a, 50 sanayici ve 10 sektör derneği olmak üzere toplam 60 üyesiyle katılıyor.

38. Yapı Fuarı 21 Nisan'da başlıyor!

Türkiye İMSAD bu yıl 38. Yapı Fuarına 50 sanayici ve 10 sektör derneğiyle katılacak. Çimentodan boyaya, demir-çelikten seramiğe, camdan ısıtma-soğutma ürünlerine kadar 30 farklı alt sektör yer alacak.

2015 Yapı Fuarı'nda inşaat sektörü için yol haritası çizilecek!

TÜRKİYE İMSAD'dan yapılan açıklamaya göre,Türkiye İMSAD bu yıl 38. Yapı Fuarı'na 50 sanayici ve 10 sektör derneğiyle katılacak. Bu yıl fuar sektörün yol haritası çizilecek..

XPS Derneği, 2014 İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

İMSAD yapı fuarı Haberi

İMSAD yapı fuarı

Türkiye İMSAD, inşaat sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a, bu yıl 31 üyesiyle katılıyor. Yapı Fuarı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirecek Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Yapı Fuarı’nda, sektör temsilcileri ile özellikle performansa dayalı katma değeri yüksek ürünler ve ihracat konusuna odaklanacağız çünkü sektör ve ülke olarak yüksek katma değer yaratma hedefine ulaşmak zorundayız” dedi.

41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 8-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, yurtiçi ve yurtdışından gelecek katılımcılarını TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlayacak.

Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından önemli mimarlar, endüstri uzmanları ve sektör temsilcilerinin de katılacağı fuarda, 5 gün boyunca ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri’ yapılacak.

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor

Türkiye İMSAD Üyeleri’nin ‘Sürdürülebilirlik İyi Uygulama’ örneklerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği ‘Türkiye İMSAD Geleceğe...