03 / 05 / 2024

İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü

İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü

İMSİAD buluşmalarının bu haftaki konuğu, İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Tuğcu, kentsel dönüşümü Türkiye'nin yaşadığı en büyük imar hareketlerinden biri olarak tanımladı.

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Ali Cebeci kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci kimdir? Ali Cebeci daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Ali Cebeci'nin biyografisi;

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Ali Çalış, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çalış görevinden istifa etti. Ali Çalış'ın yerine Mahmut Sülayman Güven atandı.

Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu!

Kavaklıdere Yönetim Kurulu Üyesi Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu. 

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Ali Yavuz: Referandum sonrası gayrimenkul sektörü canlanır!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 16 Nisan referandumu sonrası gayrimenkul sektörünün canlanacağını söyledi.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü Haberi

İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü

İMSİAD buluşmalarının bu haftaki konuğu, İMSİAD Üyesi Ali Tuğcu, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. 


Her hafta sektöre dair birbirinden önemli konu başlıklarıyla Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık öğrencileriyle bir araya gelen İMSİAD, bu hafta Ali Tuğcu'yu öğrencilerle buluşturdu. Buluşmada Tuğcu'ya Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Taş da eşlik etti. Öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran Tuğcu, oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı. İş hayatında başarılı olmanın yollarından bahseden Tuğcu kendisini dikkatle dinleyen öğrencilere önemli bilgiler verdi. 


BURSA SİZİN İÇİN BİR ŞANS


Geleceğin mimarlarına seslenen Tuğcu, Bursa'nın mimarlık eğitimi için ideal bir şehir, Uludağ Üniversite'nin de mimarlık alanında çok başarılı bir üniversite olduğunu belirtti. 


Tuğcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bursa gerek önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olması,Dünya kültür mirası...