29 / 04 / 2024

In İstanbul topkapı fiyatları

In İstanbul topkapı fiyatları

İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredili ve vadeli olarak ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

In İstanbul İş GYO satış ofisi!

In İstanbul İş GYO satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünitenin yer aldığı proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde imar planı değişikliği!

Topkapı’da inşaatı tamamlanan üniversite binası için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tartışmalı bir plan değişikliği yaptı.

Topkapı İnistanbul Konutları 2017 fiyatları!

Topkapı İnistanbul Konutları 2017 fiyatları 469 bin TL'den başlıyor. Proje Nef ve İş GYO tarafından İstanbul Topkapı'da dört etap olarak inşa ediliyor...

İnistanbul Topkapı ödeme şartları 2017!

İnistanbul projesi İstanbul Topkapı'da Nef ve İş GYO ortaklığıyla inşa ediliyor. Dört etaptan oluşan projede fiyatlar 469 bin TL'den başlıyor...

İnistanbul Topkapı fiyatları 2017 listesi!

İş GYO ve Nef ortaklığı ile İstanbul Topkapı'da inşa edilmekte olan İnistanbul projesinde sıfır faizle 60 ay ödeme avantajı sunuluyor. Projede fiyat listesi 469 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Topkapı Evleri Süper Star kampanyası!

Topkapı Evleri Sur Yapı tarafından İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Projede uygulanan Süper Star kampanyası kapsamında peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olunabiliyor...

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

In İstanbul topkapı fiyatları Haberi

In İstanbul topkapı fiyatları

Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen In İstanbul Nef Topkapı 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 adet konut ve 16 adet ticari üniteden oluşan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip.


Nef In İstanbul Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. 


Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen İş GYO In İstanbul'da banka kredisi ve vadeli olarak ödeme yapabilmek mümkün.


In İstanbul...