07 / 05 / 2024

in style home

in style home

Murat Evgin, son bir yıldır eşi Elif ve minik oğlu Erem'le Sarıyer'de, bahçeli bir evde yaşıyor

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

İdeal Home inşaat sektörüne giriyor!

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Evi home ofis yapmak için gerekenler!

Home ofis, ev ve işyerinin birleştiği bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Tapuda mesken olarak kayıtlı taşınmaz malın bir bölümü malik tarafından işyeri olarak kullanılabiliyor. Peki,evi home ofis yapmak için gerekenler nelerdir?

Home ofis çalışanlar için özel dekarasyonlar!

Evde kendinize bir çalışma köşesi oluşturmak için tarzınızdan taviz vermenize gerek yok.Hem salonunuzla bütünleşen hem de sizi yansıtan bir home ofis oluşturmanız mümkün.

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi: Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşan proje, 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilecek.

Bahçeşehir'in ilk home-ofis projesi!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. Proje, 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşacak. Projenin yatırım değeri 100 milyon lira

Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa edilen Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak ev fiyatları 572 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 228 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje, 786 adet daireden oluşuyor...

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

in style home Haberi

in style home

"Soyadımız Evgin, evine düşkün, evini seven insan anlamına geliyor. Bu tanımlamaya uyuyorum" diyen ünlü müzisyen, mutlu yuvasının kapılarını InStyle Home dergisi için araladı.

Murat Evgin, eşi Elif ve minik oğulları Erem'le son bir yıldır Sarıyer'deki bu evde yaşıyor. "Daha önce Üsküdar'da oturuyorduk. Güzel bir manzarası olan bir evdi ama küçüktü" diye anlatmaya başlıyor Evgin ve ekliyor: "Oğlumuz Erem dünyaya gelince buraya taşındık. Bahçeli bir evde yaşamak, çocuk sahibi bir aile için büyük avantaj." Evin geneline beyaz renk hakim. Daha önce mimar Abdurrahman Hancı oturuyormuş burada. ıki yıl önce yitirdiğimiz Hancı, aynı amanda sitedeki diğer evlerin de mimarı. "ılginç bir tesadüf, site daha inşaat halindeyken babam da gelmiş görmüş. Mimar Sinan'dan hocasıymış Hancı" diye anlatıyor Evgin. Burada bir not düşmek gerekiyor....