20 / 07 / 2024

İnanırlar Turizm adres

İnanırlar Turizm adres

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenap İnanır ve Yusuf İnanır tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi Maltepe'de İnan Payçu ve Renate Barbara Hıld ortaklığında kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesco Turizm İnşaat Teknoloji Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İnan Yankaç tarafından kuruldu.

İdk Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdk Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Dursun tarafından kuruldu.

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret  Çekmeköy’de  500 bin TL  sermaye ile SİNAN    EKİN, ŞÜKRÜ  ASLAN, YUSUF OĞUZ tarafından kuruldu.

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ağacan İnan tarafından kuruldu.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Çeşme Turizm Projesi’ne ilişkin yeni karar!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete’de, Çeşme Kültür ve Turizm Projesi kapsamında “acilen kamulaştırma” kararı alınan arazilere ilişkin yeni bir karar yayımlandı.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

İnanırlar Turizm adres Haberi

İnanırlar Turizm adres

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cenap İnanır ve Yusuf İnanır tarafından kuruldu.

İnanırlar Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...