26 / 07 / 2024

İnanlar İnşaat kaç yaşında

İnanlar İnşaat kaç yaşında

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul’da başlayan hikayesine; 220’nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyitnur Azyzov tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

Sektör temsilcileri İnanlar İnşaat'ın iflasını yorumladı!

Dumankaya İnşaat ve Fi Yapı geride binlerce mağdur bıraktı. Şimdi bu kervana İnanlar İnşaat da eklendi. Sektör temsilcileri, bu sürecin daha dikkatli yönetilmesi gerektiği görüşündeler. 

İnanlar İnşaat kaç yaşında Haberi

İnanlar İnşaat kaç yaşında

“İnsan için tasarım” ilkesinin rehberliği ile bugün Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri konumuna ulaşan İnanlar, sektörde bölgesel liderlik vizyonu ile dünya standartlarında projeler üretmeye devam ediyor…

İnanlar’ın yarım yüzyıllık başarısının  ardında, müşteri odaklı ve güven merkezli yönetim yaklaşımı yatıyor. İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’ın "Profesyonel insanlar ne yaparlarsa yapsınlar, merkezine insanı koymadan yapacakları işlerin bir ayağı hep eksik olacaktır..." sözü, İnanlar’ın 49 yıldır değişmeyen “İnsan için tasarım” felsefesini belki de en iyi şekilde özetliyor. Tüm ihtiyaçları ve beklentileri ile “insan”ı merkezine alan projeler, İnanlar’ı farklı kılan belki de en önemli özelliği.

İnanlar’ın en büyük gurur kaynağı ise İnanlar ismine duyulan büyük güven. İnsan odaklı anlayışı ile 49 yılda 220’nin üzerinde projeye imza atan İnanlar, verdiği tüm sözleri yerine...