02 / 05 / 2024

İncek Dünyası fırsatları

İncek Dünyası fırsatları

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

İncek Dünyası’nda erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Peugeot'dan sıfır otomobilde indirim kampanyası! Peugeot kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Sıfır otomobil hayalinizi Peugeot ile gerçekleştirmeniz mümkün. Marka, tarafından bir kampanya duyurdu ki, bayiye giden altında sıfır otomobil ile geri dönecektir. İndirim değerindeki kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanya detayları.

CarrefourSA'da temizlik ürünlerinde Ekim fırsatları: Fiyatlar dibi gördü!

CarrefourSA, müşterilerine temizlik ürünlerinde büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ekim ayına özel olarak düzenlenen kampanya ile temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler müşterileri bekliyor.

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Almanya işçi alımı için düğmeye bastı! 1.98 milyon personel alınacak! Fırsatlar başlıyor!

Almaya işçi alımı için düğmeye bastı. Alınan yeni karara göre toplamda 1.98 milyon personel alımı olacak. Fırsatlar geliyor. İşte ayrıntılar...

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

CarrefourSA'dan Babalar Günü'ne özel fırsatlar; Fiyatlar teker teker düştü! İşte Babalar Günü indirimine giren ürünler

Carrefour, Babalar Günü'ne özel olarak pek çok ürünün fiyatında indirime gitti. Peki Carrefour'da indirime giren ürünler hangileri? İşte CarrefourSA'nın Babalar Günü'ne özel fırsatları...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Essen Market'te bahar fırsatları! 4 litre ayçiçek yağı 99,50 TL, 1 kg çay 74,95 TL, 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL

Essen marketlerde indirim fırsatları açıklandı.  İndirimler 10 Mayıs-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ayçiçek yağı, çay, tavuk, tuvalet kağıdı, beyaz peynir, kaşar peynir gibi pek çok ürün inidirimli fiyatlarla raflarda olacak. İşte detaylar...

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Citroen'den sıfır faizli sonbahar fırsatları! Citroen C3, Citroen C4 ve Citroen C5 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Citroen dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobilleri, kasım ayına özel avantajlı kampanyalarla yeni bir otomobil veya hafif ticari araç almak isteyen kullanıcıları bekliyor. Kampanyada farklı kredi tutarları için 12 ay sıfır faiz veya 12 ay için düşük faizli kredi seçenekleri sunuluyor. İşte

Alman devi Bosch’tan yüzde 22’yi aşan indirim fırsatları. İşte 19 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Alman beyaz eşya ve ev aletleri devi Bosch'un online sitesinde yüzde 22’yi geçen indirimlerle sizi bekliyor. Buzdolabından çamaşır makinesine, ankastre ocaktan davlumbaza kadar 76 çeşit ürünü indirimli şekide sunan Bosch kaliteden ödün vermeyenler için cazip avantajlar sunuyor. İşte fırsatlar

Philips kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları devam ediyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyada 130, Türkiye’de ise 90 yılı aşkın bir süredir tüm faaliyetlerinde ‘hayatı iyileştirme’ vizyonu ile hareket eden Philips, kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları kapsamında indirim kampanyası başlattı.

Steam’de indirim! Yüzde 84'e varan indirim fırsatları oyun tutkunlarını bekliyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük oyun mağazası Steam, oyun tutkunların için özel fırsatlar sunuyor. Forza Horizon 5’ten, Arma 3’e, Euro Truck Simulatör 2’den Dying Lihgt’e kadar yüzlerce oyun indirime fırsatları ile oyuncuları bekliyor. İşte 11 Eylül 2022 steam fiyat listesi 

İncek Dünyası fırsatları Haberi

İncek Dünyası fırsatları

Yaşamın başladığı İncek Life’da ev teslimleri devam ederken; İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı sunuluyor.


Sinpaş GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği konut projelerinden İncek Life 7 ayrı konut tipiyle doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule, Ankara’ya özel dengeli bir yaşam vaat ediyor.


İncek Dünyası’nda erken rezervasyon fırsatı 80 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleriyle…


31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında İncek Dünyası’nda ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.


Peşinatsız 40 ay, % 20 peşinatla 50 ay vade farksız aylık ödemeler gibi seçeneklerin yanında % 50’sini peşin ödeyenler için 80 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Şehir hayatının yoğunluğundan ve stresinden uzaklaşmak mümkün


Çocukların...