02 / 05 / 2024

incek loft metrekare fiyatı

incek loft metrekare fiyatı

Geçen yıl Ankara’da satışa çıkan İncek Loft konut projesi, alıcısına yüzde 32 prim garantisi sunmuştu. Proje satışa çıktığı gün zam yapacağı tarihleri açıklayarak alıcının kazancını ilk günden belirledi.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

İncek Loft'ta teslimler Nisan 2016'da başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Projede konut tipleri 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri!

Akfen İncek Loft projesi Ankara Gölbaşı 'nda 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft projesi ulaşım bilgileri!

108 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen İncek Loft projesi Akfen imzası ile inşa ediliyor. İncek Loft projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

İncek Loft Ankara'da dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki İncek Loft Evleri teslimleri ne zaman?

Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi!

Akfen İnşaat imzası ile inşa edilen İncek Loft Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi...

Ankara İncek Loft Evleri satış ofisi!

Ankara İncek Loft Evleri satış ofisi ile 444 83 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 71 metrekare olarak tasarlanan projede satışlar devam ediyor.

Ankara İncek Loft ödeme tablosu!

İncek Loft Evleri Ankara Gölbaşı'nde hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen projede daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor. İşte Ankara İncek Loft ödeme tablosu...

Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Ankara'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft Konutları nerede?

İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi!

Toplam arsa alanı 108 bin metrekare olarak belirlenen İncek Loft Rezidans'ta dairelerin alanları 71 metrekareden başlıyor. Proje Akfen İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte İncek Loft Gölbaşı teslim tarihi...

İncek Loft Evleri satış fiyatları!

İncek Loft Evleri satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

incek loft metrekare fiyatı Haberi

incek loft metrekare fiyatı

Konutta uygulanan farklı satış politikasının babası ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a ait olduğunu belirten Akfen Holding Başkanvekili Selim Akın, “İşe başlamadan önce bu yöntemi riskli bulduk. Çünkü ilk günden hangi gün ve saatte zam yapacağını söylüyorsun. Evleri satamasan da o gün zam yapmak zorundasın. Geri adım atma şansın yok. Ama yiğidi öldür, hakkını ver. Babamın prim garanti formülü tuttu. Akfen İnşaat olarak bundan sonra konut yatırımlarımızda Loft markası ile ilerleyip, prim garantili satış yapacağız” dedi.



İKİNCİ ZAM GELİYOR

Bin 192 dairelik projede 714 dairenin satıldığını, belirten Selim Akın, geçen yıl vaat ettileri yüzde 15’lik ilk zammı Haziran 2014’de yaptıklarını, bu yıl haziran ayında da ikinci yüzde 15’lik zammı yapacaklarını dile getirdi. Projede evlerin metrekaresinin 3 bin liradan satışa...