17 / 05 / 2024

İncek Residence daireleri

İncek Residence daireleri

992 konuttan meydana gelen İncek Residence projesinin teslim tarihi Haziran 2016 olarak hedefleniyor. İncek Residence kapsamındaki daireler 15 Haziran'a kadar lansmana Özel fiyatlarla satılacak.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Empire İncek Residence fiyatları!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Residence projesi 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. İşte Empire İncek Residence fiyatları...

Endülüs Park Residence’ta kaçırılmayacak fırsat!

Muhteşem mimarisi, seçkin markalar ile donatılmış modern ve zarif dekorasyonu ile hayalinizdeki evi sunan Endülüs Park Residence’ta sınırlı sayıda kalan daireleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

ONS İncek projesine Körfez yatırımcı ilgisi!

ONS İncek Residence yabancı yatırımcının, özellikle de Körfez ülkeleri temsilcilerinin gözdesi oldu. Son 6 aylık dönemde gerçekleştirilen toplam satışta yabancı yatırımcının payı yüzde 30’u geçti.

İncek Vista Residence Ankara fiyatları!

İncek Vista Residence Ankara projesinde daireler Haziran 2017 tarihinde teslim edilecek. Özçelik ve Pelit İnşaat Ortaklığı'nın projesi İncek Vista Residence'ta 222 konut ve 54 mağaza bulunuyor...

ONS İncek Residence, 14 Şubat’ta satış ofisine davet ediyor!

Ankara’nın yükselen değeri ONS İncek Residence, ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofisine örnek daireyi görmeye davet ediyor. Akıllı evlerin konforla birleştiği projede 992 residence bulunuyor.

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı!

Ankara ONS İncek Residence ödeme planı kapsamında ara ödemelerle birlikte firma bünyesinde 48 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor. ONS İncek Residence'ta fiyatlar 336 bin liradan başlıyor...

Ons İncek Residence'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ONS Şirketler Grubu, ‘Ons İncek Residence’a özel ödeme koşulları belirledi. Peşinat sonrası teslimata kadar ara ödeme gerektirmeyen kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 3 Ocak Pazar...

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi!

Ons İncek Residence Ankara projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor. İşte, Ons İncek Residence Ankara teslim tarihi!

Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ons İncek Residence projesi Ons İnşaat imzası taşıyor. Peki Ons İncek Residence teslim tarihi ne zaman?

Ons İncek Residence Evleri satış fiyatları!

Toplam 922 adet konuttan oluşan Ons İncek Residence projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Ons İncek Residence Evleri satış fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

İncek Residence daireleri Haberi

İncek Residence daireleri

Ankara'nın gözde inşaat alanı İncek'te yükselen Ons İncek Residence, büyük bir konut projesinden çok her şeyin düşünüldüğü bir yaşam alanı sürtüyor. Toplamda 992 konuttan oluşan projede teslim tarihi ise Haziran 2016. Daireler 15 Haziran'a kadar lansmana özel fiyatlarla satılacak. 


Projenin basın lansmanına katılan ONS inşaat Yönetim Kurulu üyesi Tuna Atalay ve proje mimar Kerem Yazgan projenin detaylarını anlattı. 


Proje öncesi 1 yıllık bir ön hazırlık yaptıklarını vurgulayan Tuna Atalay, "Herkes bina yapıyor yapıyor ama biz yaşam alanı inşa ediyoruz. Her detayın düşünüldüğü, bambaşka bir hayatı yaşama imkânı sunuyoruz." dedi. Projenin mimarı Kerem Yazgan ise Ankara'da son dönemde büyük bir inşaat hamlesinin göze çarptığını söyledi. 


Ons İncek Residence sosyal olanakları kapsamında sauna, kreş, market, Türk hamamı, tenis kortu, voleybol sahası, süs havuzu ve...