02 / 05 / 2024

incek uptown satış ofisi

incek uptown satış ofisi

Ankara'da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcıların gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı.

Casaba Incek Villaları satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

Ever Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Casaba Incek Villaları satışa çıktı. Casaba Incek Villaları Ocak 2024'te teslim edilecek. İşte Casaba Incek Villaları hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları satılık!

300 milyon TL yatırım bedeline sahip Atabilge İncek projesi 696 adet daireden meydana geliyor. Atabilge İncek Konutları satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Fenerbahçe Todori ve İncek Tesisleri satılacak mı?

Kanarya'da mali sıkıntılara çözüm bulmak için başkan Aziz Yıldırım geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Tüm şubeler, tesisler, çalışanlar ve sporcuların ele alındığı toplantıdan radikal kararlar çıktı.

Ankara Nata İncek Evleri satılık!

Ankara Nata İncek Evleri satılık konutların fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Nata İncek Evleri Ankara projesinde daire teslimlerinin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Nata İncek'te satış fiyatları 950 bin TL'den başlıyor!

20 katlı 4 blok halinde inşa edilen projede toplamda 175 adet daire yer alıyor. Nata Holding tarafından yükselen Nata İncek projesinde 4+1 ve 6+1 şeklinde daire seçenekleri tasarlandı.

Nata İncek Konutları satış fiyatları!

Nata İncek Konutları satış fiyatları 950 bin liradan başlıyor. 175 dairenin yer aldığı Nata İncek Konutları Ankara projesinde sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.

Ankara Nata İncek Konutları satılık daire!

Ankara Nata İncek Konutları satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlayarak, 1 milyon 400 bin liraya kadar çıkıyor. Nata İncek Konutları Haziran 2016'da tamamlanıyor...

Nata İncek Konutları satılık!

Nata İncek Konutları satılık dairelerin fiyatları 950 bin liradan başlıyor. 175 konutun yer aldığı Nata İncek Konutları Ankara'da daireler Haziran 2016 tarihinde teslim ediliyor...

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Uptown İncek'te teslim öncesi satışlar arttı!

2012 yılının Aralık ayında LEMA İnşaat tarafından temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek, yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek'in inşaatında sona yaklaşıldı!

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

incek uptown satış ofisi Haberi

incek uptown satış ofisi

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olarak dikkat çekiyor. 

İnşaat firmalarının birbirinden iddialı konut projeleri İncek Yumrutepe yoğunlaşırken, konut arayışında olanlar karar vermekte güçlük çekiyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek, gölge düşmeyen teraslarda güneş ile iç içe olma fırsatı sunarken, bazası ve kulesi ile yeşilin içerisinden gökyüzüne yükseliyor. 

Teslim sürecine yaklaşan Uptovvn İncek projesi ailelere ve çocuklara yönelik ayrıcalıkları ile her meslek grubu tarafından tercih ediliyor. 


Star...