02 / 05 / 2024

incek uptown teslim süreci

incek uptown teslim süreci

Ankara'da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcıların gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Empire İncek Evleri teslim tarihi!

Ankara'nın gelişen ilçesi İncek'te yükselen Empire İncek projesinde ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 500 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Bulvar Loft İncek teslim tarihi!

Bulvar Loft İncek teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Bulvar Loft'ta evlerin fiyatları 303 bin TL'den başlıyor...

İncek Loft Akfen Holding teslim tarihi!

Akfen Holding'in projesi İncek Loft Evleri'nde ilk etap ay sonunda teslim ediliyor. Ankara Gölbaşı'nda yükselen İncek Loft Evleri'nde fiyatlar 314 bin liradan başlıyor...

incek uptown teslim süreci Haberi

incek uptown teslim süreci

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olarak dikkat çekiyor. 

İnşaat firmalarının birbirinden iddialı konut projeleri İncek Yumrutepe yoğunlaşırken, konut arayışında olanlar karar vermekte güçlük çekiyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek, gölge düşmeyen teraslarda güneş ile iç içe olma fırsatı sunarken, bazası ve kulesi ile yeşilin içerisinden gökyüzüne yükseliyor. 

Teslim sürecine yaklaşan Uptovvn İncek projesi ailelere ve çocuklara yönelik ayrıcalıkları ile her meslek grubu tarafından tercih ediliyor. 


Star...