19 / 05 / 2024

İncekum Plajı ihalesini kim kazandı

İncekum Plajı ihalesini kim kazandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İncekum Plajı ihalesi gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 5 firma katılırken, ihaleyi Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi yıllık 255 bin lira bedelle 10 yıllığına kazandı...

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Ordu Fatsa'da kadınlar plajı açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesine yapacağı Kadınlar Plajının benzerini Fatsa ilçesine de inşa ediyor.Fatsa Kadınlar Plajı'nın ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre içerisinde projeyi hayata geçirecek.

İztuzu Plajı'nı MSKÜ koruyacak!

Bakan İdris Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin twitter hesabından "İztuzu ihalesini iptal edeceğim, Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz. Gerekli protokolü imzalayacağız” açıklamasının ardından çalışma başlatıldı.

İztuzu Plajı ihalesi iptal!

İztuzu Plajı'nın kullanımıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İztuzu ihalesini iptal edeceğim. Yeni aldığımız karar şu: İztuzu Plajı'nda hiçbir ticari faaliyet, şezlong, şemsiye olmayacak" dedi.

Bakan Güllüce: İztuzu ihalesini iptal edeceğim

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İztuzu Plajıyla ilgili tartışmalara ilişkin "İztuzu ihalesini iptal edeceğim" ifadesini kullandı. Bakan İdris Güllüce'nin twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle...

Çeşme'de, plaj işletmeleri Eylül'ün ilk gününde kapılarına kilit vurdu!

Veysi Öncel, Eylül ayının gelmesiyle birlikte plaj işletmelerinin kapılarına kilit vurmasını kınadığını söyledi. Öncel, "3 ay para kazanııp Eylül'ün ilk günü kapatıyorlar. Çeşme için biraz fedakarlık yapmalılar" dedi

İstanbul plaj sezonu 15 Eylül'de kapanıyor!

İstanbul’un denize olan hasretini sona erdiren Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan plajlar, bu sezonda da 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında tüm İstanbul halkına plaj hizmeti verdi.

Kutanoğlu İnşaat, Makedonya'da iki HES ihalesini kazandı!

Ortadoğu ' da önemli projelere imza atan Kutanoğlu İnşaat, yönünü Balkanlar ' a çevirdi. Şirket, Makedonya ' da iki hidroelektrik santral ihalesini 23 yıllığına kazandı...

TRT Radyo Verici İstasyonu tadilat ihalesini Ervan Günay İnşaat kazandı!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 2014/59081 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Ervan Günay İnşaat kazandı..

Ereğli Kırmacı plajı hizmete açıldı!

Zonguldak ' ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından yapılan halk plajının yollarının bozuk olması vatandaşın tepkisini çekiyor. Yolun dik ve çakıl olması sürücülere zor anlar yaşatıyor...

Maltepe Süreyya Plajı için ne zaman düğmeye basıldı?

Maltepe sahilindeki Süreyya Plajı için Maltepe Belediyesi, İstanbul Belediyesi'ne başvurur.. İstanbul Belediyesi de 1941 yılında bu ilanı verir... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o ilginç haberi...

1941 yılında Maltepe'ye plaj yapılacakmış!

1941 yılında Maltepe Belediyesi Maltepe'de modern bir plaj meydana getirebilmek için İstanbul Belediyesi'nden yardım istemiş. İstanbul Belediyesi bünyesindeki uzmanları görevlendirerek Maltepe'de plaj ve sayfiye yeri yapılacakmış.

İncekum Plajı ihalesini kim kazandı Haberi

İncekum Plajı ihalesini kim kazandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İncekum Plajı ihalesi gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 5 firma katılırken, ihaleyi Pınargözü Turizm Ticaret Limited Şirketi yıllık 255 bin lira bedelle 10 yıllığına kazandı. İhale sonucuna 5 firma itirazda bulundu.


Kleopatra Adası’nın hemen karşısında yer alan, yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği İncekum Plajı’nın işletme hakkı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından aylığı 75 bin liradan 10 yıllığına kapalı teklif arttırma usulüyle ihaleye çıkartıldı.


’Marmaris’in Havai’si olarak bilinen ve dar gelirli ailelerin akın ettiği İncekum Plajı’nı bu seneye kadar Çamlı Köyü Muhtarlığı işletiyordu. Muğla’nın büyükşehir olmasının ardından İncekum Plajı’nın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ihaleye çıkartılması kararı alınmıştı.


İhale dün akşam saatlerinde Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü İdare Binası’nda gerçekleşti. İhaleye katılmak için 30 firmanın başvurduğu öğrenildi....