27 / 04 / 2024

İncesu 3. Etap TOKİ satılık

İncesu 3. Etap TOKİ satılık

Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün projesinde yer alan 87 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri İncesu 3. etap başvuruları..

İncesu 3. Etap TOKİ Konutları çekilişi yapıldı!

İncesu Sultansazı ve Süksün mahallerine yapılan 3. Etap TOKİ uygulamasının çekilişi, TOKİ yetkilileri ve hak sahibi vatandaşların katılımı ile noter eşliğinde kat kuraları çekildi.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap konut teslimleri sona erdi!

TOKİ'nin Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği 718 konutun teslimleri sona erdi.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesinde yer alan 1 adet konut konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkıyor. Peki, Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

TOKİ Kayseri İncesu 3. etap başvuru!

Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı Projesi kapsamında bulunan 1 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri İncesu 3. etap başvuru dönemi...

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap son başvuru günü bugün!

Toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 62 bin 932 TL'den başlıyor. TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap son başvuru günü bugün...

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu!

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuruları 2016!

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuruları 2016 başladı ve devam ediyor. Toplamda 87 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 62 bin 932 liradan başlıyor.

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ başvuru!

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede peşinat bedeli 7 bin 719 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ İncesu 3. Etap son başvuru günü!

TOKİ'nin Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Belediye Projesi kapsamında yer alan 87 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ İncesu 3. etap son başvuru günü ne zaman?

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

TOKİ Kayseri İncesu 3. etap son başvuru tarihi!

87 konutluk TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Belediye Projesi'nde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Kayseri İncesu 3. etap son başvuru tarihi...

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuru işlemleri!

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ev fiyatlarının 62 bin 932 TL'den başladığı projede toplamda 87 adet konut satışta.

İncesu 3. Etap TOKİ satılık Haberi

İncesu 3. Etap TOKİ satılık

Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Belediye Projesi kapsamında 87 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


Kayseri İncesu Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş İncesu Şubesi aracılığıyla olacak.


TOKİ Kayseri İncesu 3. etapta yer alan konutların başvuruları  12 Mayıs – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın İncesu Şubesi tarafından kabul edilecek.


İçerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Kayseri İncesu 3. etap projesinde fiyatlar ise 62 bin liradan başlıyor 131 bin liraya kadar yükseliyor.


Satış duyurusu için