30 / 04 / 2024

İncesu TOKİ sözleşeme

İncesu TOKİ sözleşeme

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ilçede yapılacak TOKİ'den daire almaya hak kazananların 30 Kasım-11 Aralık arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını belirtti.

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

TOKİ sözleşmesi ne zaman olur? TOKİ sözleşme tarihi geçerse ne olur?

TOKİ’den konut almaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ konut sözleşmesine dair sorduğu soruların sayısını her geçen gün arttırmaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair merak edilen sorular ve yanıtları!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

TOKİ sözleşmenin feshi halinde taksitler iade edilebilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemdeyken başvuru yapan kişilerin soruları da artmaya devam ediyor. TOKİ sözleşmesine dair de hak sahipleri birçok soru sormaktadır.

TOKİ sözleşmelerinde süre uzatımı ve fiyat farkı düzenlemesi müjdesi!

TOKİ sözleşmelerinde süre uzatımı ve fiyat farkı düzenlemesi müjdesi geldi. Buna göre, yapılmayan iş miktarı için süre uzatımı ve fiyat farkı verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı tarafından düzenlemeler gerçekleştirilebilecek. 

TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

Başvuru sonrası TOKİ kura çekilişinde ismi çıktı ve TOKİ'den ev konut almaya hak kazandı. Ancak TOKİ kura sonucunda hak sahibi olan vatandaş gidip TOKİ sözleşmesi imzalamadı. Peki bu durumda nasıl bir yol izlenecek?

İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Tire alt gelir grubu ve orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. İşte İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018...

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri!

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri 7 Aralık 2017-22 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşme tarihleri 2017!

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşmeleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. Etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Erzurum Malmeydanı 2. Etap sözleşme tarihleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

Adana Ceyhan TOKİ sözleşme dönemi!

TOKİ Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi tarihleri 19 Haziran-14 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir sözleşme dönemi tarihleri!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu sözleşme dönemi tarihleri 19 Haziran-14 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk sözleşme tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 1. ve 2. Etap'ta yer alan konutlar için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

İncesu TOKİ sözleşeme Haberi

İncesu TOKİ sözleşeme

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ilçede yapılacak TOKİ'den daire almaya hak kazananların 30 Kasım-11 Aralık arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını belirtti.  Karayol yaptığı açıklamada TOKİ ve İncesu Belediyesinin koordmeli yürüttüğü üçüncü etap TOKİ uygulamasının İncesu merkezde 480. Süksün Mahallesinde de 240 olmak üzere 720 konutluk belli oldu projenin kura çekiminin yapıldığını kaydetti. 

Hak sahiplerinin katlarını ve dairelerini belirlendiğini aktaran Karayol. "Süksün Mahallemizde kura çekimi yapılan daireler için 30 Kasım ile 11 Aralık tarihlerinde İncesu Ziraat Bankasına hak sahipleri giderek sözleşmelerini imzalayacaklar. Sultan sazı Mahallemızdeki TOKİ uygulamamızın da 14 Aralık-29 Aralık tarihleri arasında sözleşmeleri imzalanacaktır" diye konuştu.  Karayol hangi bloğun hangi tarihte sözleşme imzalayacağıyla ilgili detayların belediyenin internet sitesinde yer aldığını sözlerine...