17 / 05 / 2024

İncesu Yapı

İncesu Yapı

İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu

Kayseri KASKİ kuyu binası ihalesi yapıldı!

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Bugün yapılacak söz konusu ihaleler; Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu ilçelerine kuyu binası yapım ihalesi ile Develi, Yahyalı, Pınarbaşı, Felâhiye, Tomarza, Yeşilhisar ilçelerine kuyu binası yapım işi ihalesi.” dedi.

Kayseri İncesu'ya yeni ticaret merkezi yapılıyor!

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti.

Kayseri İncesu'da tarihi yapılar restore ediliyor!

İncesu Belediyesi, yaptığı çalışmalarla ilçedeki tarihi yapıların restorasyonunu yaptırarak, tarihi dokunun korunmasını sağlıyor. İncesu Belediyesi İlçenin tarihi yapısını korumak için Vakıflar Genel Müdürlüğü ile işbirliği yapıyor.

İncesu 3. Etap TOKİ alt yapı çalışmaları başladı!

İncesu 3. Etap TOKİ Konutlarının alt yapı çalışmaları İncesu Belediyesi ve yüklenici firma tarafından yapılıyor. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, alt yapı bittikten sonra İncesu Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına başlanacağını söyledi.

İncesu 3. Etap TOKİ Konutları alt yapı çalışmaları başladı!

İncesu 3. Etap TOKİ Konutlarının alt yapı çalışmaları İncesu Belediyesi ve yüklenici firma tarafından yapılıyor.Zekeriya Karayol Alt yapı çalışmaları bittikten sonra İncesu Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına başlanacağını belirtti.

İncesu 3. Etap TOKİ Konutları çekilişi yapıldı!

İncesu Sultansazı ve Süksün mahallerine yapılan 3. Etap TOKİ uygulamasının çekilişi, TOKİ yetkilileri ve hak sahibi vatandaşların katılımı ile noter eşliğinde kat kuraları çekildi.

Passionis Yapı Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Passionis Yapı Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yasin İncesu ve Ahamat Abakar Mahmat Radama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İncesu Saraycık Mahallesi'ne 5 bin metrekare yeşil alan yapılacak!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "Saraycık Mahallesi imar planlan içerisinde geçen derenin kapatılması bu bölgeye park düzenlemesi ve mezarlık çalışmaları ile mezarlığın önüne park yapım çalışması ile 5.000m2 yeşil alan oluşturacağız. " dedi

Kayseri'de ilçelere 127 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İncesu'da düzenlenen toplantıda ilçelere yapılan yatırım ve hizmetleri değerlendirdi. Başkan Özhaseki, ilçelere yaptıkları yatırım miktarının kesilen paradan kat kat fazla olduğunu söyledi.

Kayseri'ye mezar takviyesi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Develi ve İncesu ilçeleri ile bazı mahallelere ilave mezar yapımı içindüzenlenen ihaleye, Cebir, Kuşçu ve Emmiler Mahalleleri'ndeki mezarlıklara ilave mezar yapımı için gerçekleştirdiği ihaleye 5 firma katıldı.

Kayseri'de 2 ilçe 4 mahalleye ilave mezarlık yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Develi ve İncesu ilçeleri ile bazı mahallelere ilave mezar yapımı için ihale düzenlendi. Mezarlıklara ilave mezar yapımı için gerçekleştirdiği ihaleye 5 firma katıldı.

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü taşınmaz ihalesi yapıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde yapılacak ihale ile Kocasinan, Melikgazi, Talas ve İncesu ilçelerinde bulunan, taşınmazların satış ve kiralamasının yapılacağını duyurdu....

İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu

İncesu Yapı Haberi

İncesu Yapı
İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


 İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


 İncesu Yapı Taahhüt Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1987 Sokak, No:1 Kat:7 Rayana Rezidans....