29 / 04 / 2024

İnci Deri şube

İnci Deri şube

Türkiye'de 87 mağaza ile hizmet veren İnci Deri Dubai'de bir şirket ile master franchise anlaşması imzalamak üzere. Şirket bu anlaşma ile Körfez Bölgesi'nde 3 yılda 10 mağaza açacak.

İnci Deri'nin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı!

İnci Deri’nin mağazalarının tamamına yakını kapandı. Şirketin merkezi boşaltıldı, mağazaları ve sitesi kapatıldı.

İnci Deri'nin mağazaları neden kapanıyor?

İnci Deri ayakkabı sektöründeki genel olumsuzluktan firma da nasibini almış. 102 yıllık geçmişe sahip olan inci bu aralar tedarikçileri ile ciddi sıkıntı yaşıyormuş. Bazı tedarikçiler doğrudan iflas talepli davalar açmaya başlamış...

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

Çağrı Market Eylül ayında 3 şube açacak!

Çağrı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, "Devamında 55 ve 56'ıncı şubelerimizi açtık. Bugün de 57'nci şubemizi açacağız. Son 15 günde 3 şube açtık. Eylül başında 3 şube daha açacağız" dedi.

FuzulEv, Eskişehir'de şube açtı!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyetini sürdüren FuzulEv, büyüme stratejisi kapsamında şube ağını genişletmeye devam ediyor. FuzulEv 50'nci şubesini Eskişehir'de açtı...

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

AVM'lerde kiralar dövizle işliyor!

İnci Deri Türkiye’de 100 yaşını kutlayan ilk moda markası oldu. İnci Deri Başkanı Ali Murat Kızıltaş, AVM’lerde kiraların dövizle olduğunu belirtti.

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

İnci Deri şube Haberi

İnci Deri şube

Geçtiğimiz yılı yüzde 26'yı aşan büyüme ve 138 milyon TL ciro ile kapatan İnci Deri, 2014'te de yüzde 25 büyüme ve 183 müyon TL ciro hedefliyor. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızütaş, Dubai üe sıcak görüşmeleri olduğunu, anlaşma sağlanması halinde Körfez Bölgesi'nde 3 yü içinde en az 10 mağaza açacaklarını söyledi. 

İnci Deri'nin Bakü ve Tebriz'de birer mağazası, Nahçıvan ve Usküp'te ise cornerı var. Şirketin Türkiye'de ise Kuzey Kıbrıs dahil olmak üzere 87 mağazası bulunuyor. 

İnci Deri'nin 2013 performansı ve 2014 hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ali Murat Kızütaş, İran için hedeflerini 3 yılda 5 mağaza açmak olarak belirlediklerini kaydetti. İnci Deri, son açüan mağazalar üe 13 bin 650 metrekarelik satış alanına ulaşmış durumda. Hedef 2014 yılında 2...