28 / 04 / 2024

inci palas satış ofisi

inci palas satış ofisi

İnci Palas Esenyurt örnek daire görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. GRD İnşaat İnci Palas Evlerinde 1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den başlıyor...

İnci Palas Esenyurt satılık daire!

İnci Palas Esenyurt satılık daire kapsamında 69 metrekare 1 oda 1 salon, 85 metrekare 2 oda 1 salon ve 135 metrekare 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

GRD İnşaat İnci Palas satış ofisi!

GRD İnşaat İnci Palas satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!

İstanbul'un simge yapıları arasında bulunan 'Bulgur Palas' satışa çıktı. Garanti BBVA'nın satışa çıkardığı tarihi bina için 30 milyon TL isteniyor.

Binasında kaçak kat olanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, 'Beş katlı apartmanda kat irtifak tapusu ile beşinci katı satın aldım. Benim üzerimde tapu kaydı olmayan bir daire var, bu da satılmış. Bu kat kaçak ama öyle haricen alan çıkmış. Şimdi ben burayı kullanandan ecrimisil talep edebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Bursa en çok konut satışında beşinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2018 yılında bir önceki yıla göre konut satışları açıklandı. Bursa satılan 51 bin 362 konut ile beşinci sırada yer aldı.

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

TOKİ Yüreğir Kışla kurası 15 Şubat'ta çekilecek!

TOKİ ile hayata geçirilen Adana Yüreğir'deki Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1’inci etapta satışa çıkartılan 412 konutun hak sahipleri 15 Şubat 2017 tarihinde belirlenecek.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları!

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İlk etabında 160 adet konutun bulunduğu proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında hayata geçiriliyor.

Sinpaş Palas Finans Şehir Ümraniye satış ofisi!

Sinpaş Palas Finans Şehir Ümraniye satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Palas Finans Şehir Evleri'nde metrekare fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

inci palas satış ofisi Haberi

inci palas satış ofisi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı İnci Palas projesi İstanbul Esenyurt'da konumlandırılıyor.  GRD İnşaat imzası taşıyan İnci Palas Evlerinde satışlar devam ediyor.


Toplamda 48 adet daireden meydana gelen İnci Palas projesinde ayrıca 6 adet mağaza bulunuyor. İnci Palas satış ofisi ile 0212 699 09 91 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Projede daireler hemen teslim ediliyor.


İnci Palas Konutlarında yer alan 1 oda 1 alon daireler 69 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 85 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 135 metrekare büyüklükte tasarlandı. İnci Palas Evleri 1.500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


İnci Palas projesi daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 189...