16 / 05 / 2024

incirtepe imam şafi camisi nerede

incirtepe imam şafi camisi nerede

Esenyurt Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İmam Şafii Camii, içerisinde imam lojmanı, şadırvan ve abdesthane bulundurduğu ve caminin yaklaşık 750 kişiye hizmet vereceği belirtildi...

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

2023 Temmuz'da İmamlar Ne Kadar Zam Aldı? Zamlı İmam Maaşları Ne Durumda?

Maaşları zamlananlar arasında imamlar da yer almaktadır. 2023 yılında zamlı imam maaşları da en merak edilen konulardan biridir. Temmuz’da yapılan ara zam müezzin, vaiz ve imam maaşlarını etkilemektedir. İşte 2023 Temmuz ara zammından sonra imam maaşlarındaki son durum…

3600 ek göstergeyle maaşlar ne kadar olacak? Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşlarına ne kadar zam gelecek?

3600 ek göstergeyle ilgili milyonların beklediği ikinci toplantı bugün yapılacak. Polis, öğretmen, hemşire, imam maaşları da 3600 ek göstergenin ardından yeniden belirlenecek. Memur ve memur emeklilerinin de yakından takip ettiği 3600 ek gösterge toplantısı sonrası açıklama yapılacak.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

İBB'nin Kanal İstanbul aleyhindeki afişleriyle ilgili inceleme tamamlandı!

İBB tarafından, Belediyenin kurumsal kimliği ve kamu kaynağı kullanılarak bastırılan ve üzerinde Kanal İstanbul Projesi aleyhinde ifadelerin bulunduğu afişlerin ilan panolarına asılması üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan araştırma tamamlandı.

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Her binaya toplanma alanları afişi asılacak!

Deprem konusunun hafife alınmadan değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, her binaya toplanma alanları afişi asılacağını söyledi.

Moskova’daki enfeksiyon hastanesinin inşaatında çalışanlara Sovyet tipi afişlerle motivasyon!

Koronavirüs nedeniyle Rusya’nın başkenti Moskova’da inşa edilen enfeksiyon hastalıkları hastanesinin inşaatında çalışan işçileri motive etmek amacıyla, alana Sovyet tipi afişler asıldı. Afişlerde “Bu merkeze ihtiyacımız var!” ifadeleri yer aldı…

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Gayrimenkulün satış-kiralama sürecinde afiş neden önemli?

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, gayrimenkul satış ve kiralama süreçlerinde gayrimenkulün balkonuna, camına, duvarına asılan afişin öneminin göz ardı edilmemesi gerektiğini söylüyor...

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami geliyor!

Sarıyer İstinye'de yer alan 20 bin metrekarelik hazine arazisine imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılacak...

incirtepe imam şafi camisi nerede Haberi

incirtepe imam şafi camisi nerede


Esenyurt İncirtepe'de yapımı tamamlanan İmam Şafii Camii, dualarla ibadete açıldı.


Esenyurt Belediyesi tarafından yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İmam Şafii Camii, içerisinde imam lojmanı, şadırvan ve abdesthane bulundurduğu ve caminin yaklaşık 750 kişiye hizmet vereceği belirtildi.


Caminin açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve çok sayıda davetli katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadıoğlu, mescit ve camilerle birlikte yaklaşık 50 açılış yaptıklarını söyledi. Kadıoğlu, “Şuana kadar yapılanlarda ihtiyacı görmüyor daha fazla camiye ihtiyacımız var. Bunun yanında okullara da ihtiyacımız var. Bir yandan okul, bir yandan cami, bir yandan da kuran kursu yapmaya çalışıyoruz. Kur'an kursları da camileri içinde yer alacak. Dolayısıyla vatandaşımızın dini manevi dünyasına hizmet...