03 / 05 / 2024

indir

indir

Kira sözleşmesi taşınmaz mal kiralamalarında yapılıyor. Kira sözleşmesi, kiracı ile mal sahibi arasında yapılıyor. Kira sözleşmesini tarafların vekili de yapabiliyor. İşte kira sözleşmesi örneği 2017..

Netflix şifre paylaşımına yönelik önlemler başladı

Netflix, müşterilerini parola paylaşma günlerinin sona erdiği konusunda uyarmaya başladığını söyledi. Yayıncı, üyelere gönderdiği bir e-postada şunları söyledi: “Netflix hesabınız sizin ve birlikte yaşadığınız insanlar, yani eviniz içindir.”

Veliler dikkat! İlkokul ortaokul lise okuyan çocuğunuz varsa bunu kesin yapın! 1-2-3 çocuklu ailelere 3.100-4.855 TL!

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti, yardıma muhtaç vatandaşlar içindir. Programın temel amacı, öğrencilerin eğitim giderlerini karşılamak ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaktır. SED ödemeleri olarak da bilinen sosyal ve ekonomik destek son dönemde ortalama 2.337 TL'den 3.038 TL'ye yükseldi.

Migros’tan nakit kampanyası! Hemen indir 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazan!

Perakende devlerinden Migros, nakit kampanyası başlattı. 300 TL alışverişe anında 50 TL nakit iade kazanmak için App Store veya Google Play Store’dan MoneyPay indirmek yeterli. İşte detaylar…

 Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

Media Mrkt sitesinden alışveriş yapanlara özel avantajlar sunuyor Lenovo Tab M10 tableti, kampanyalı ürünler arasına koyarak 2022'ye veda etmek istiyor. Tablet almak istiyorsanız bu fırsat kaçmaz. Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

Golden Rose’da indirim günleri başladı. Birçok üründe yarı yarıya indir ver. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Güzelliğine önem veren kadınların ilk tercihlerinden biri olan Golden Rose birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Maskaradan allığa, pudradan ruja kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim sunan Golden Rose’un ürünlerinin bazılarının fiyatları şöyle.

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Toptan ucuzluk, bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan artık telefonunuzda… Bizim Toptan uygulamasını telefonuna İOS ya da Google Play Store’dan indirenler 30 Eylül 2022 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yapacakları ilk 300 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 50 TL hediye kazanacaklar.

2021 kira sözleşmesi indir!

Konut ve iş yeri kiralamalarında tarafların imzaladığı 2021 kira sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte hazır 2021 kira sözleşmesi indir...

Kira kontratı örneği 2021 word indir!

Konut ve iş yeri kiralamalarında tarafların imzaladığı sözleşmeye kira kontratı deniyor. Kontratta, kira anlaşmasına ilişkin bilgilere yer veriliyor. Peki, kira kontratı nasıl hazırlanır? İşte kira kontratı örneği 2021 word indir....

İstanbul'u yeniden inşa etmek lazım!

Tarihimizin en görkemli dönemlerine bakın, yüksek bina yoktur. Yapamadıkları için değil kültürümüzde yüksek bina tercih edilmediği içindir. Bu nedenle İstanbul'un yeniden inşa edilmesi elzem bir hale geldi..

İzmir Kemeraltı'ndaki tarihi şadırvanlar onarım bekliyor!

İzmir'de Kemaraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi şadırvanın çeşmeleri kırıldı, suyun aktığı yerleri çöplüğe döndü. Şadırvanın üzerinde ise 'Burası abdest almak, su içmek içindir, balık yıkamak yasaktır' yazısı dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm yaşam düzeyinin yükseltilmesi içindir!

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, “Kentsel dönüşüm projeleri yaşam düzeyinin yükseltilmesini amaçlamalıdır. Bu projeler, ayrıcalıklı imar hakkı sağlama aracı olarak kullanılmamalıdır” diye konuştu.

İskenderun Sahil Cami inşaatı ne durumda?

İnşaat alanında inceleme yapan Vali TOPACA, “Bu gibi değerler kentimizin süsü, kimliği olacak”, İskenderun Belediye Başkanı DİNGİL de, “Çalışmalarımız, Allah rızasını kazanmak içindir” dedi.

Kira sözleşmesi indir 2017!

Kira sözleşmesi taşınmaz mal kiralamalarında yapılıyor. Kira sözleşmesi, kiracı ile mal sahibi arasında yapılıyor. Kira sözleşmesini tarafların vekili de yapabiliyor. İşte kira sözleşmesi örneği 2017..

indir Haberi

indir

Kira sözleşmesi taşınmaz mal kiralamalarında yapılıyor. Kira sözleşmesi, kiracı ile mal sahibi arasında yapılıyor. Kira sözleşmesini tarafların vekili de yapabiliyor.


Kira sözleşmesi hakkında yasal esaslar ve kira sözleşmesini imzalayan tarafların hak ve sorumlulukları yeni kira kanunu olan Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor Kanunda kira sözleşmesi şu şekilde tanımlanıyor:


KİRA SÖZLEŞMESİ NEDİR?

"Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşmedir."


Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabilir. Kararlaştırılan sürenin geçmesiyle herhangi bir bildirim olmaksızın sona erecek kira sözleşmesi belirli sürelidir; diğer kira sözleşmeleri belirli olmayan bir süre için yapılmış sayılır.


Kira sözleşmesi yaparken, içerisinde taraflar hakkında kimlik ve iletişim bilgilerine de yer veriliyor.


Kira sözleşmesinin dikkatli hazırlanması ve...