29 / 04 / 2024

indirimli çöp vergisi ne kadar

indirimli çöp vergisi ne kadar

Çöp vergisi, mesken ve işyerleri için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Bu vergi için ödenecek bedel, taşınmazın türüne ve grubuna göre hesaplanıyor. Peki, indirimli çöp vergisi 2016 nedir, ne kadardır?

İndirimli çöp vergisi 2015!

Belediye gelirlerinden olan çevre temizlik vergisi mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Vergide indirimli uygulama da bulunuyor. Peki, indirimli çöp vergisi 2015 ne kadar?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Karadeniz gazı tüp fiyatlarını etkiledi! İndirimli tüp fiyatları listesi!

Tüp fiyatlarına gelen pek çok zam fiyatından sonra tüketicilere müjdeli bir haber duyuruldu. Karadeniz gazı tüp fiyatlarını etkiledi. Cepleri bir nebzede olsa rahatlatacak indirimli tüp fiyatları listesi haberimizde yer alıyor...

Xiaomi robot süpürgeler 5 bin TL’den başlayan indirimli fiyatlarla! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Son dönemlerde yakaladığı popülerliği koruyan Xiaomi robot süpürgeler 5 bin TL’den başlayan indirimli fiyatlarla satışta. İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Şimdi Viomi robot süpürge zamanı! İndirimli fiyata satışta! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

Viomi akıllı robot süpürgeler indirimli fiyatlarıyla satışa çıktı. Peki, Viomi akıllı robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi…

İndirimli fiyata Samsung sahibi olun! Samsung elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 19 Ekim 2022 fiyat listesi…

Şık tasarımlarıyla evinize renk katacak Samsung elektrikli süpürgeler yüzde 10 indirimli fiyatlarıyla satışa çıktı. Peki, Samsung elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zen pırlanta küpelerde yüzde 50’ye varan indirim! Zen Pırlanta 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’dan tüm pırlanta küpe modellerinde geçerli yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlanta küpeler..

Blue Diamond pırlanta bileklikler yüzde 50 indirimli! Blue Diamond 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Blue Diamond pırlanta bilekliklerde net yüzde 50 indirim fırsatlarıyla karşımızda. İşte indirimli pırlanta bileklikler ve fiyatları..

En büyük pırlanta fırsatı Koçak'ta! Net yüzde 50 indirim! İşte Koçak Pırlanta fiyat listesi 3 Eylül 2022...

Pırlanta almak isteyenler indirimli pırlanta fiyatlarını araştırıyor. Net yüzde 50 indirim fırsatı ile Koçak indirimli takıların listesnii paylaştı. İşte 3 Ekim 2022 Koçak Pırlanta 2022 fiyat listesi...

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Zen Pırlanta’dan pırlanta yüzüklerde yüzde 50 indirim fırsatı! Zen pırlanta 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’dan tüm yüzük modellerinde geçerli yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlanta yüzükler..

Pırlanta bilekliklerde yüzde 40 indirim! İşte Atasay pırlanta bileklik 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta bileklik almak isteyen binlerce kişi indirimli pırlanta bileklik fiyatlarını araştırıyor. Pırlanta bileklikler Atasay'da yüzde 40 indirimle satılıyor. Peki Atasay Pırlanta bileklik fiyatları en kadar? Atasay Atasay Pırlanta bileklik fiyatları kaç TL?

Zen Pırlanta: tektaş yüzüklerde yüzde 50 indirim! Zen pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen pırlanta’nın tüm tektaş pırlanta yüzüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlantalar..

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Parıltı, asalet ve ışıltıyı içinde taşıyan pırlantalarda dev kampanya başladı! Bu fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizin yüzünü güldürün! Peki, indirimli pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

indirimli çöp vergisi ne kadar Haberi

indirimli çöp vergisi ne kadar

Çöp vergisi, mesken ve işyerleri için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Bu vergi için ödenecek bedel, taşınmazın türüne ve grubuna göre hesaplanıyor. Ayrıca işyeri ve meskenlerde bu vergi farklı şekilde ödeniyor.


Meskenlerde su faturalarına yansıtılan bu vergi, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için belediyede ödeniyor.


Vergide, indirim uygulaması da bulunuyor. Peki, indirimli çöp vergisi 2016 ne kadar?


İndirimli çöp vergisi 2016!

2464 sayılı Kanunun mükerrer 44 üncü maddesinin onikinci fıkrasında, “Bakanlar Kurulu; beşinci fıkradaki tarifede yer alan bina gruplarını belirlemeye ve bu maddenin dördüncü ve beşinci fıkralarında yer alan tutarları yöreler, belediyelerin nüfusları ve bina grupları itibarıyla ayrı ayrı dörtte birine kadar indirmeye veya yarısına kadar artırmaya yetkilidir.” hükmü yer almaktadır.


Bu hükmün verdiği yetkiye dayanılarak yürürlüğe konulan 13/12/2005 tarihli ve 2005/9817 sayılı...