17 / 05 / 2024

inegöl Alanyurt sosyal tesisi

inegöl Alanyurt sosyal tesisi

Alanyurt Fatih Mahallesine yapılan sosyal tesis inşaatı son aşamaya geldi. Yapımı devam eden Alanyurt Sosyal Tesisi'ni inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binanın yüzde 90'ının tamamlandığını, şubat ayında açılışının yapılacağını belirtti...

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Sosyal yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır?

Sosyal yardım konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım başvurusunu kimler yapabilir? Soruları yanıtlanmayı bekliyor. İşte merak edilen detaylar!

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Bursa İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi Eylül ayında tamamlanacak!

Bursa'da eğitim kurumlarına sağlanan destek, kentin tüm ilçelerinde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İnegöl'de inşa edilen 'Sosyal Bilimler Lisesi'nin gelecek eğitim öğretim yılına yetişeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e sosyal bilimler lisesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda İnegöl'e sosyal bilimler lisesi inşa ediyor.

Bursa İnegöl'e 100 bin yeni mezarlık!

Recep Altepe,İnegöl İlçesi’nin Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda yeni bir mezarlık oluşturulduğunu ve son hazırlıkların sürdüğü mezarlığa Ağustos ayında defin işlemlerinin yapılabileceğini söyledi.

Çatalca Çiftlikköy Sosyal Tesisi'nin üzeri kapatılıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından Çiftlikköy’de 29 Ekim 2012 tarihinde açılan Çiftlikköy Sosyal Tesisi'nin üzeri kapatılıyor. Sosyal tesiste, Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından çatının taşıyıcı direkler için ankraj çalışmaları yapıldı.

Düzce Kaynaşlı Sosyal Konut Projesi'nde sona gelindi!

Kaynaşlı'da, Sosyal Konut Projesi" nde son aşamaya gelindi. Proje kapsamında gelir seviyesi düşük ve yardıma muhtaç ailelere yönelik TOKİ tarafından Darıyeri Hasanbey köyü Düzorman mevkisinde yapılan 95 konut tamamlandı.

inegöl Alanyurt sosyal tesisi Haberi

inegöl Alanyurt sosyal tesisi

Anayurt Sosyal tesisini inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Daha önceden Alanyurtspor'un lokal olarak kullandığı, içerisinde bir bakkal ve berberin bulunduğu, tarihi çok eski, donanımı ise oldukça zayıf olan bu binayı yıkıp yeniden inşa ettik. Bir dönem belediye binası olarak da İnegöllülere hizmet vermiş binanın yerine yeni ve modern bir tesis inşa etmek üzere 2013 Eylül ayında temeli attık. 

Alanyurt Sosyal Tesisi ve bahçe düzenlemesi ile alakalı 21 Haziran 2013 tarihinde çıktığımız ihaleyi 504 bin 525 TL bedelle kazanan firma çalışmalarını bitirme aşamasına geldi" dedi. 

İki kattan oluşan tesis bünyesinde çok amaçlı lokal binası, berber ve market gibi sosyal yaşama alanlarının olduğunu belirten Aktaş, "Projenin toplam parsel alanı 286 metrekare, toplam zemin kat alanı 228 metrekare. 1. katta Alanyurtspor Lokali, zemin katta...