04 / 05 / 2024

İnegöl Diş Hastanesi ne olacak

İnegöl Diş Hastanesi ne olacak

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Erzincan'a Ağız ve Diş Hastanesi geliyor!

Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesine, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılıyor. 130 diş ünitliğine sahip olacak yeni hastane 3 katlı, 9200 metrekare kapalı alana sahip.

İnegöl Diş Hastanesi ne olacak Haberi

İnegöl Diş Hastanesi ne olacak


Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüşecek. Hastaneye önümüzdeki günlerde 12 yeni diş hekiminin daha ataması yapılarak 24 saat hizmet vermeye başlayacak.


AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 46 ünit olarak Sağlık Bakanlığı tarafından tescili yapılan İnegöl Diş Hastanesi'nin bölge hastanesine dönüşmesi çalışmalarında da son aşamaya gelindiğini söyledi. Milletvekili Şahin, İnegöl'e 22 KM uzaklıkta olan Yenişehir'de, TOKİ konutlarındaki Sosyal Tesis alanında 10 Ünitlik Semt Polikliniği kurmak için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirterek, "Gerekli hazırlıklar tamamlandı, önümüzdeki günlerde Yenişehir'deki poliklinik hizmete girecek. Poliklinik İnegöl Diş Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet verecek" dedi.


12 YENİ HEKİM ATANDI




Milletvekili Hüseyin Şahin İnegöl Diş Hastanesi'nde...