15 / 06 / 2024

inegöl Etüt Proje Müdürlüğü

inegöl Etüt Proje Müdürlüğü

İnegöl Belediyesi, ilçenin yeniden düzenlenmesinde önemli rol üstlenecek, kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinin gerçekleştirilmesini sağlayacak Etüt Proje Müdürlüğü'nü kurdu. Müdürlük, Fen İşleri Şantiyesinde hizmet verecek.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Afyon ve Aksaray'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Afyon ve Aksaray İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Afyon ve Aksaray'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Afyon ve Aksaray İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adana'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

İstanbul İli Esenler İlçesinde Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

inegöl Etüt Proje Müdürlüğü Haberi

inegöl Etüt Proje Müdürlüğü

Fen İşleri Müdürü Sabri Şen'e bağlı olarak çalışacak olan Etüt Proje Müdürlüğü'nde Mimar İç Mimar, Peyzaj Mimarı ve İnşaat Mühendisi görev yapacak. Etüt Proje Müdürlüğü İdari Teşkilatı ise Proje Geliştirme ve Araştırma Bürosu, İdari ve Mali İşler Bürosu ile Kentsel Dönüşüm Bürosundan oluşuyor. Fen İşleri Şantiyesinde hizmet verecek olan müdürlüğün açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş etüt merkezinin amaçları hakkında, "Yapılan veya yapılacak olan plan, program ve proje için sosyal, kültürel, fiziki, idari, mali fizibilite raporları ile uygulama idaresinin ve uygulamanın nasıl gerçekleşeceğinin tarifini ve yasal prosedürünü hazırlayacak. Yenileme alanı içerisinde bulunan yerin imar mevzuatında öngörülen kentsel tasarım, çevre düzenleme, mimari, statik, mekanik elektrik tesisat ve projelerini yapacak." diye konuştu. Konuşmanın ardından inegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Etüd...