06 / 05 / 2024

inegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü nerede

inegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Bursa İnegöl'e 24 derslikli ortaokul yapılacak!

Vali İzzettin Küçük, hayırsever işadamı Veysel Bakgör'ün İnegöl'de yapımı planlanan 'Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam-Hatip Ortaokul' inşası ile ilgili protokole imza attı.

Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Türkiye'de ilk kez Alevi-Bektaşi inancına uygun eğitimin verileceği Özel Statülü Hacı Bektaş Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in katılımıyla gerçekleşti.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Bitlis Hacı Mehmet köyüne asma köprü inşa edildi!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hizan ilçesine bağlı Hacı Mehmet köyünde yaşayan vatandaşlar, tarım arazilerine ulaşmak amacıyla köyden geçenin dereye köprü yapılması için kaymakamlığa talepte bulundu.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor!

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Alinur Aktaş, "inegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

inegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü nerede Haberi

inegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü nerede

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Maruz kaldığımız bunca ihanete, saldırıya rağmen soğukkanlılığımızı, cesaretimizi, kararlılığımızı asla kaybetmedik. İçeriden ve dışarıdan bizi hedef alan ekonomik tuzaklara rağmen hedeflerimizden sapmadık, geriye düşmedik." dedi.


Erdoğan, Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışındaki konuşmasında, son 14 yılda Bursa'yı güzelleştirmek, geliştirmek, ülkenin göz bebeği bir şehri haline getirmek için çok çalışıldığını söyledi. Bölgenin lokomotifi olan bu şehre değer katacak, Bursa'yı geleceğe hazırlayacak projelerin hizmete alındığını anlatan Erdoğan, bugün Bursa'nın tüm ilçeleriyle 14 yıl öncesine göre çok farklı bir konumda olduğunu ifade etti.


Erdoğan, İnegöl'ün özellikle mobilya alanındaki ününe işaret ederek, ilçenin geçen yıl ülkenin ihracatına katkısının 800 milyon dolar olduğunu bildirdi.


Atılım hamlelerinin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini, bunun...