17 / 05 / 2024

İnegöl Hafif Raylı Sistem ne zaman bitiyor

İnegöl Hafif Raylı Sistem ne zaman bitiyor

Hafif raylı sistemin Bursa kent merkezinden sonra devreye alınacak ilk ilçe olma özelliğine sahip İnegöl'de proje, Burulaş tarafından hayata geçirilecek. İnegöl Hafif Raylı Sistem'in (İNRAY), bu yıl içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır Hafif Raylı Sistem Projesi 2023'te hizmete açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Fethiye’ye hafif raylı sistem projesi geliyor!

Fethiye’ye hafif raylı sistem projesi geliyor. Fizibilite çalışmaları başlayacak..

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

MESİAD: Mersin'e metro yerine hafif raylı sistem yapılmalı!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, kentin en büyük problemlerinden biri olan ulaşım sorununun çözülmesinin hızlandırılması gerektiğini, metro yerine hafif raylı sistemin yapılması önerisinde bulundu…

Mansur Yavaş'tan Başkent'e hafif raylı sistem sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada "Ankara'da ilk yapacağımız işlerden birisi hafif raylı sistemin bir ucunun Yenikent'e, diğer ucunun Elmadağ'a kadar getirilmesi olacaktır" dedi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir hızla tamamladığı Varsak-Otogar arasındaki 11 kilometrelik 3. Etap Hafif Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor.

Karadenizin tek hafif raylı sistem hattı uzatılıyor!

Karadeniz'in tek hafif raylı sisteminin hattı uzatılıyor. Samsun'da 36 durakta, 29 tramvayla hizmet verilen hafif raylı sistemin güzergahı uzatıldı. 

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Hafif Raylı Ulaşım Projesi için EurAsia Strategies ve Çin Firması CAMC Mühendislik yetkilileri ile görüştü.

Samsun hafif raylı sistem hattı 36,2 kilometreye çıkıyor!

Samsun hafif raylı sistem hattı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) kampüs hattının tamamlanmasıyla birlikte 36,2 kilometreye çıkacak. Yaklaşık 130 milyon liralık yatırımın yüzde 87’lik kısmı tamamlandı.

Mersin'de raylı sistem için geri sayım başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’e sözünü verdiği en önemli projeler arasında yer alan Hafif Raylı Sistem Projesi için 2018 yılı sonunda yapım ihalesine çıkılması planlanıyor.

Mersin'e Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16,24 kilometre uzunluğuna sahip Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı projesi için düğmeye bastı..

Kayseri Melikgazi'ye hafif raylı sistem geliyor!

Kayseri Melikgazi'ye raylı taşıma sistemine bir yenisi ekleniyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, "Raylı Taşıma Sistemi Yapımı(4. Aşama) Projesi" yapılıyor.

İnegöl Hafif Raylı Sistem ne zaman bitiyor Haberi

İnegöl Hafif Raylı Sistem ne zaman bitiyor

İnegöl Hafif Raylı Sistem Hattı bu yıl tamamlanacak!


Mobilyası, köftesi, termal turizmi ve tarımıyla adından söz ettiren İnegöl, son günlerde ilçenin çehresini değiştirecek yatırımlarla gündeme geliyor. İlçede yeni meydanlar, otopark alanları ve iş merkezleri için projeler geliştiren İnegöl Belediyesi, ulaşım alanında da önemli projelere imza atıyor. 


Hafif raylı sistemin Bursa kent merkezinden sonra devreye alınacak ilk ilçe olma özelliğine sahip İnegöl'de proje, Burulaş tarafından hayata geçirilecek. Projenin İnegöl'e hareketlilik katacağını ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl ile Alanyurt arası taşıma yapacak olan İnegöl Hafif Raylı Sistemin (İNRAY), bu yıl içinde bitirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. 


İşlevini tamamlayan ve hizmette yetersiz kalan binaları şehir merkezi dışındaki yeni yerlerine taşıyan İnegöl Belediyesi, boşalan alanlara halkın faydalanabilmesi için sosyal donatı alanlarıyla birlikte kent meydanları...