19 / 05 / 2024

inegöl huzurevi yeniceköy

inegöl huzurevi yeniceköy

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağı müjdesini verdi.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

İnegöl'de yıkım yapan işçi ölümden döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

Bursa İnegöl Üniversitesi için eski binalar yıkıldı!

Bursa İnegöl Üniversitesi projesi hayata geçiyor. Proje için Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulunun konumlandığı alan içerisinde yer alan atıl binaların yıkılmasına başlanıldı.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Bursa İnegöl'e 50 yıllık proje geliyor!

CHP İlçe yönetimi İnegöl´ün eğitim, güvenlik, uyuşturucu, trafik, parklanma sorununun çözümü sağlayacak ve İnegöl´ün 50 yılına hükmedecek projeyi kamuoyuna açıkladılar. Toplantıya katılan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Kayışoğlu Altaca, projeyi destekledi.

Alinur Aktaş İnegöl'deki 12 yıllık yatırımları değerlendirdi!

Nüfusu 12 yılda yüzde 36 büyüyen İnegöl'ün cari fazlası son 12 yılda yaklaşık 3.5 kat artarken, mobilya ihracatı ise 18 kat büyüdü.

ABD'de konut başlangıçları 8 yılın en yüksek zirvesinde!

ABD'de konut başlangıçları temmuz ayında yüzde 0,2 artışla son 8 yılın en yüksek seviyesinde gerçekleşti. Verilerine göre, temmuz ayına ilişkin konut başlangıçları, önceki aya oranla yüzde 0,2 artarak 1 milyon 206 bine çıktı.

1999 yılında Büyükçekmece'ye Akmerkez!

1999 yılında Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece'de E-5 kenarında Belediye İşhanı'nın bulunduğu yere, 2.1 trilyona, Akmerkez benzeri 16 kat yüksekliğinde ikiz kulelerden oluşan bir alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

2007 yılında Büyükşehir Belediyesi, Trakya için imar planı hazırlayacak!

2007 yılında Büyükşehir Belediyesi, 2.6 milyon liraya Trakya için ikinci kez imar planı hazırlayacakmış. Trakya Kalkınma Birliği'nin isteği doğrultusunda hazırlanacak planının Trakya'yı İstanbul'un kenar mahallesi yapacağı iddia edilmiş.

2006 yılında Büyükşehir'den Haliç'e tünelle can suyu!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'e ''can suyu'' verecek projenin ihale dosyasını hazırlamış. 15 milyon liraya mal olacak proje 5 kilometrelik bir tünelle Sarıyer'den Ayazağa Deresi'ne su pompalayacakmış.

Beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesinde!

Türkiye'de beyaz eşya satışları son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Suriyeli göçmenler ve boşanmalar söz konusu artışın nedenleri arasında gösteriliyor.

TEB "Yılın Nakit Yönetimi Bankası" seçildi!

Türk Ekonomi Bankası ( TEB ), Asian Banking & Finance Awards tarafından " Türkiye'de Yılın Nakit Yönetimi Bankası " seçildi.

ABD'de Konut Piyasası Endeksi 10 yılın en yüksek seviyesinde!

ABD'de bugün açıklanan verilere göre, NAHB Konut Piyasası Endeksi 60 değerini alarak, son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

inegöl huzurevi yeniceköy Haberi

inegöl huzurevi yeniceköy

Belediye Başkan"Yardımcıları Alper Taban ve meclis üyeleriyle birlikte huzurevini ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, yaşlılara pijama takımı hediye etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yeni huzurevinin bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağını bildiren Aktaş, "Huzurevi ve aşevi olarak kullandığımız binamızda değerli büyüklerimizi ziyarete geldik. Bu hafta biliyorsunuz Yaşlılara Saygı Haftası. Dönem dönem bizler buraya bayramlar başta olmak değişik günlerde gelmeye çalışıyoruz. Şu an 36'sı erkek, 4'ü kadın olmak üzere 40 sakinimiz var. Farklı faaliyetlerle onları eğlendirmeye, dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında da biliyorsunuz yeni bir huzurevi ve aşevi projemiz var. Allah nasip, kısmet ederse şu anda bir hayırsever marifetiyle bir huzurevi yapyoruz. İlerleyen günlerde onları da detaylı bir şekilde açıklayacağım. Bu alanda hastanenin kalkmasıyla beraber komple bir kentsel dönüşüm çalışması olacağı...