07 / 05 / 2024

İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi

İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi Cumartesi günü saat 1100'de açılacak. Bursa Ahnira Otel'de BTSO ev sahipliğinde düzenlenecek Gala yemeğine dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid de katılacak.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga     Öztürk tarafından kuruldu.

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli le Alkan Cihan tarafından kuruldu. 

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Miras Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Miras Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı. Şubenin açılış bedeli ise 300 bin TL.

Mobilya Tasarımı kapsamında 26 proje sergilendi!

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi Haberi

İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi

AÇILIŞ CUMARTESİ 

İnegöl Mobilya Sanayicileri Demeği Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa ve İnegöl basınını da katılımıyla Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Atölye İnegöl - Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. 




İNEGÖL'ÜN YENİ BİR AMACI VAR Uğurdağ; "Bildiğiniz gibi İnegöl mobilya sektöründe her geçen gün ağırlığını arttıran ve hem nihai tüketici hem üretici nezdinde takip edilen, ne yapacağı merak edilen bir konuma geldiBu konuma ulaşmamızda ki en önemli etken bizim üreticilerimizin tasarıma verdikleri önemdir. Bugüne kadar Türk mobilya sektöründe trendleri belirleyen konumda olan İnegöl şimdi yeni bir amaç yüklenmiş durumda" dedi. 



İNEGÖL TASARIMIN DA MERKEZİ OLACAK 

Artık İnegöl'ün ülkemizde tasarımın merkezi konumuna aday olduğunu vurgulayan Yavuz Uğurdağ; "BEBKA desteği ile birlikte ortaya koyduğumuz Atölye İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi projemiz...