29 / 04 / 2024

inegöl modef fuarı çilek mobilya standı

inegöl modef fuarı çilek mobilya standı

Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak. Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın 2. büyük fuarı olan ‘EVTEKS’ yarın başlıyor. Fuar bu yıl çadır alanla birlikte 61 bin metrekareye yükseltildi ama çoğu yabancı 200 firma dışarıda kaldı.

Türkiye’nin dev mobilya AVM’si İnegöl'de açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

inegöl modef fuarı çilek mobilya standı Haberi

inegöl modef fuarı çilek mobilya standı


Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak.


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak.


Çilek, Yakut, Black Pirate, Romantic, Bi Concept ve Flora gibi tescilli tasarımlarını fuar davetlileri ile buluşturmanın yanı sıra Mocha, Strawberry, Natura Baby ve Fairy gibi en yeni ürünlerinin de tanıtımını yapacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, MODEF'in en eski katılımcılarından biri olduklarını belirterek, fuar boyunca özellikle yerli yatırımcılarla bir araya gelerek önemli iş birliği anlaşmaları yapmayı hedeflediklerini kaydetti.


Dünyada 100’e yakın ülkeye girmiş, franchise sistemini çok iyi yöneten bir marka olarak sektör yatırımcılarının ilk tercihi olduklarını aktaran Çilek, "Şu an dünyanın birbirinden farklı yerlerinde...