04 / 05 / 2024

İnegöl ticaret hacmi

İnegöl ticaret hacmi

İnegöl, ticaret hacmi bakımından 58 ilin üzerine çıkarak gösteriyor. Mobilya kuşkusuz ilçenin en önemli geçim kaynağı. Ayrıca tekstil, tarım ve otomotiv sektörleri ilçe ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağlıyor.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk yarısında 349,5 milyar TL'yi buldu!

Türk Lirası ile gerçekleştirilen dış ticaret hacmi, 2023 yılının ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 129,3 arttı ve 349 milyar 488 milyon TL'ye ulaştı.

Türk Lirası ile dış ticaret hacmi yüzde 139 arttı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün 5 aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 138,8 yükselerek 287 milyar 59 milyon liraya çıktı.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Türk lirasıyla dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde 163,5 milyar TL'ye ulaştı!

Türk lirasıyla yapılan dış ticaret hacmi 2023'ün ilk çeyreğinde, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 141,6 arttı ve 163 milyar 491 milyon TL şeklinde hesaplandı.

E-ticarette başarının sırları! E-ticaret yapmak isteyen girişimcilere 8 maddelik yol haritası!

E-ticaret hacmi geçen yıl ikiye katlanarak 700 milyar liraya ulaştı. Bu büyüme trendi genç girişimcilerin de iştahını kabartıyor ancak e-ticaretin de bazı kuralları var. Neyi, nasıl, ne şekilde yapmak gerektiğini bilmekte yarar var. İşte, öneriler…

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi rekora imza attı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi 2020 yılında 6.2 milyar dolara ulaşarak rekora imza attı.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İnegöl 805 konut ihalesi yarın!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi 4 Ocak'ta!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İnegöl'e 805 yeni konut!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İnegöl ticaret hacmi Haberi

İnegöl ticaret hacmi

İnegöl mobilya sektörünün doğal olarak kümelendiği bir ilçe. Bunun avantajları yanında dezavantajları da var kuşkusuz. İnegöl TSO Başkanı Metin Anıl'ın da üzerinde ısrarla durduğu sektör çeşitliliği ilçenin geleceği adına önemli bir gündem olarak karşımızda duruyor. Zira 2014'te başlayıp, halen devam eden dünya genelindeki ekonomik olumsuzluklar ilk olarak mobilyacıları vurmuş durumda. 




Pazar ülkelerin para birimi değer kaybetti Üreticilerin büyük çoğunluğunun pazarı Ortadoğu, Rusya, Türk cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika ülkeleri. ABD'nin uyguladığı para politikası sonucu bu bölgelerin tamamında doların değer kazanmasından dolayı önemli oranlarda devalüasyon yaşandı. Sonuçta pazar olan ülkelerin para birimleri hatırı sayılır oranda değer kaybetti. Yansıması ise bu ülkelere çalışan firmalarda görülüyor. Görüştüğümüz birçok üretici 2015'e iyi başlamadıklarını, sipariş alımında sıkıntı olduğunu ya da alman siparişlerin çekilmemesinden ve ek iskonto...