24 / 07 / 2024

İnegöl TüvRheinland

İnegöl TüvRheinland

Mobilya sektörünün test ve sertifikasyon ihtiyacını karşılamak için İnegöl’de kurulan TüvRheinland, sessizce ilçeden ayrıldı. İnegöllü sektör temsilcileri 5 yıllık anlaşmayı 3.5 yılda bozan TüvRheinland’ın yerine bölgeye TSE’nin gelebileceğini düşünüyor.

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Emlak Konut GYO imzasıyla yarın başlayacak olan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına toplam 29 adet markalı proje katıldı. Peki Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ne zaman bitecek?

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası 2017 göre 20 yıla kadar vade ile daire sahibi olunabiliyor. 29 adet projesinin katıldığı projede dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Borsa İstanbul hizmet binaları açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borsa İstanbul 143. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binalarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Borsa İstanbul'un her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Avrasya Tüneli açılış töreni yapılıyor!

Vatandaşlar, Avrasya Tüneli açılış töreninden saatler önce alanı doldurdu. Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım ve Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili, vatandaşları selamladı.

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da toplu açılış töreninde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Konya'ya giderek toplu açılış törenlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiliği ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi 27 Eylül'de!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörü gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Daikin’in ev sahipliğinde düzenlenen Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde bir araya geliyor…

Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

Erzincan'da 188 projenin toplu açılış töreni yapıldı!

Yıldırım, Erzincan'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 180 milyon lira değerindeki 188 projenin toplu açılış töreninde konuştu. Yıldırım, coşkulu, güzel günde Erzincanlılarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

İnegöl TüvRheinland Haberi

İnegöl TüvRheinland

2011 tarihinde MODEF Fuar Merkezinde tahsis edilen alanda 2 milyon euro yatırımla 2011 yılında hizmete açılan TüvRheinland Türkiye İnegöl Mobilya Test Laboratuarı, yeterli kazanç elde edilemediği gerekçesiyle faaliyetine son verdi. Almanya’da 142 yıldır farklı sektörlerde faaliyet gösteren TüvRheinland, dünya genelinde 65 ülkede 500 noktada 17 bin kişi ile kalite, güvenlik, ekolojik sürdürülebilirlik konularında sertifika veriyor. Tüv- Rheinland, İnegöl’de Türk mobilya sektöründe kalitenin sürekliliğini sağlamayı, sektörü disipline etmeyi, tüketicileri güvenlik, sağlık ve kalite konularında bilinçlendirmeyi hedeflemişti. 


TüvRheinland Uluslarası Standartlar Sertifikasyon ve Denetim AŞ’den alınan bilgiye göre; Türkiye’deki tek oluşumu olan TüvRheinland, İnegöl’de bulunan mobilya test laboratuarını bölgesel anlamda çok efektif bulunmadığı için kapatı. Lokasyonda yapılan değişiklik nezdinde ülke genelinde yapılan tüm faaliyetler, kurumun genel merkezi olan Almanya’ya taşındı. Yapılan açıklamada; “Bu...