02 / 05 / 2024

inegöl yangın

inegöl yangın

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl'deki mobilya ve gıda fabrikalarının depoları yandı!

İnegöl'de yan yana bulunan mobilya fabrikası ile gıda fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alındı

İnegöl Kapalı Çarşı'da yangın çıktı!

Bursa İnegöl İlçesi Kapalı Çarşı'da bulunan tarihi Beylik Han'da yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede çarşıda bulunan iş yerine sıçrayarak büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor...

İnegöl'de yangın çıktı!

İnegöl-Yenişehir karayolu Hamzabey köyü mevkisindeki yeni dikili fidanların da bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.Yeni dikilmiş fidanların da bulunduğu ormanlık bölgede çıkan yangında 2,5 hektarlık alan zarar gördü.

Bursa'daki naylon fabrikasında yangın çıktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan naylon fabrikasında çıkan yangın paniğe yol açtı

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Türkiye'de binaların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin yangın riski yüksek bir ülke olduğunu belirtti. Kılıç, yangın sayısının her yıl ortalama yüzde 10 arttığını, binaların yüzde 80'inde yeterli önlem bulunmadığını ifade etti.

Abdurrahman Kılıç: Yeni binalarda yangın riski artacak!

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Adurrahman Kılıç, yangın kontrollerinin itfaiye tarafından yapılması uygulamasına son verilmesini eleştirdi: “İtfaiye tulumbacılığa geri dönecek, yeni yapılarda yangın riski artacak”

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış!

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış. Ayazağa Cendere bölgesinde başlayan, üç gün süren yangın sonunda 650 hektarda bulunan 3 milyon 250 bin ağaç yanmış ve 2 milyar liralık zarar meydana gelmiş.

Zorlu Center yangını savcılıkta!

Zorlu yangını savcılıkta. Her aşaması haber konusu olan Zorlu Center' da cumartesi akşamı meydana gelen ve güvenlik amirinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangına savcılık el koydu

Bingöl’de fabrika yangınına TOMA müdahalesi!

Bingöl ’deki bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına polis de 2 TOMA ile destek verdi.

1955 yılının ilk dokuz ayında 996 yangın vakası olmuş!

1955 yılı ocak ayı başından eylül ayı sonuna kadar İstanbul'da 996 yangın vakası olmuş. Bu yangınlarda 21 tane bina tamamen, 111 bina ise kısmen yanmış.

İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır?

Yangın sigortası genel şartları gereğince yangın sigortası hasar tespiti nasıl yapılır? Yangın sigortası sözleşmesi ile sigorta edilmiş şeylerde meydana gelen zararın miktarı taraflar arasında yapılacak anlaşmayla tespit ediliyor...

inegöl yangın Haberi

inegöl yangın

İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. 


Yeniceköy Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.


Bu sırada, bir itfaiye eri ile mobilya fabrikası çalışanı 8 kişi, yoğun dumandan etkilendi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan itfaiye eri ile işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı. 


Jandarma ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi aldığı fabrikada, soğutma çalışmaları...