02 / 05 / 2024

İngiltere Durham ucuz ev

İngiltere Durham ucuz ev

İngiltere Durham'da 10 yıldır boş halde bulunan ev 1 Pound'a yani 4.5 TL'ye satışa çıkarıldı. Şehrin ünlü okullarına yakın pozisyonda bulunan ev 10 yıldır dokunulmadığı için bakımsız bir halde.

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği müjdesi!

Yeni yıla girerken kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği geldi. Cumhurbaşkanı Kararı'yla kentsel dönüşüm kredilerine ait faiz oranlarının konut kredileriyle aynı şekilde kullanılması mümkün olacak...

TOKİ'nin 411 ucuz konutu için başvurular sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 projesinde yer alan 411 ucuz konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Ahmet Ahlatcı: Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk!

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahlatcı,” Biz temmuz ayından itibaren AVM kiralarında Euro kurunu 4,90 TL'ye sabitledik. Ağustos ayında Euro kuru 8,10 TL'ye çıktı. Biz yine kira bedellerini 4,90'dan almaya devam ettik. Bu sayede Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk.” dedi…

İstanbul'da en ucuz ev nerede?

Mega şehir İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ucuz ev arıyor. Peki İstanbul'da en ucuz ev nerede? İşte ilçe ilçe fiyatlar...

İstanbul'daki en ucuz 5 konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı şu dönemlerde ev almak isteyen vatandaş da uygun fiyatlı evlere yöneldi. İşte İstanbul'daki en ucuz konut projeleri...

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

İnşaat patronları ucuz konut üretmek istiyor!

İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde yükselen konut fiyatlarına dikkat çeken inşaat şirketlerinin patronları zaman zaman ucuz konut seferberliğine katkı sağlayabilecekleri söylüyorlar. 

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

İngiltere Durham ucuz ev Haberi

İngiltere Durham ucuz ev

Bu ev sadece 1 Pound'a yani 4.5 TL'ye satışa çıkıyor. Ancak emlak şirketi içini oturulacak bir yer haline getirmek için en az 135 bin TL harcanması gerektiğini söylüyor.



İngiltere'nin Durham şehrinde 10 yıldır boş halde bulunan ev 1 pound'dan açık artırmaya çıkarıldı.




Teraslı evde iki yatak odası mutfak yemek odası ve bir de bodrum katı bulunuyor.




Şehrin ünlü okullarına yakın pozisyonda bulunan eve çok sayıda talip olacağı tahmin ediliyor.




Ferah odaları bulunan ev 10 yıldır dokunulmadığı için bakımsız bir halde.




Evin yakındaki mülkler 70 ile 100 bin pound arasında rakamlara satılıyor.




Emlak şirketi mülkün bir kaç yıl önce ölen ve varisi çıkmayan birine ait olduğunu söylüyor.