29 / 04 / 2024

ingiltere evsiz

ingiltere evsiz

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, İngiltere'de genç evsizlerin sayısının 5 senede toplamda yüzde 40 arttığı tahmin ediliyor...

İngiltere'de konut krizi büyüyor: Evsizlerin sayısı yüzde 23 arttı!

İngiltere'de konut krizi büyüyor. Ülkede bir yılda evsizlerin sayısı yüzde 23 arttı. Tahminlerine göre şu anda İngiltere'deki evsizlerin toplam sayısı 280 bin civarında...

İngiltere'de 'evsiz' ölümleri son 7 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi tarafından yayınlanan rapora göre, İngiltere ve Galler'de sokakta ölen evsizlerin sayısının son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştı...

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

İngiltere'deki barınma sorunu gittikçe büyüyor. Londra'da bu yıl  82 bini çocuk, en az 167 bin kişinin evsiz olduğu açıklandı.

Tapusu olanlar dikkat! Bu ayrıntıyı gözden kaçıranlar evsiz, arsasız kalabilir!

Gayrimenkulü olan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi. Elinde arsası ve evi olanları ilgilendiren tapu detayı milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bu detayı atlayanlar evsiz ve arsasız kalabilir. İşte ayrıntılar...

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

İstanbul'da evsiz sayısı her geçen gün yıl artıyor!

Mega kent İstanbul'da evsiz sayısı her geçen gün yıl artıyor. Evsizler yetkililere şöyle sesleniyor: "Bize sahip çıkın. Bizim de bir hayatımız vardı. İnsanca yaşamak istiyoruz."

İngiltere ve Galler'de 688 evsiz yaşamını yitirdi!

2020'de İngiltere ve Galler'de toplam 688 evsiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 13'ü koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

ABD'de kiralarını toplayamayan ev sahipleri evsiz kaldı!

Amerika'nın New York eyaletinde kira sorunu büyüyor. Üç mülk sahibi kadın kiralarını toplayamayınca evsiz kaldı. Federaller kira desteklerinin verilmemesinin ciddi kira krizi yaratacağı ön görüşünde. 

ABD'de milyonlarca kiracı evsiz kalmaktan kurtuldu!

ABD'de ,6 milyon kiracı evsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri kiralarını ödemeyen kiracılar 3 Ekim tarihine kadar evlerinden çıkartılamayacak.

ABD'de milyonlarca kiracı evsiz kalabilir!

ABD'de 3,6 milyon kiracı evsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya. Kiralarını ödemeyen 3,6 milyon kiracının endişeli bekleyişi sürüyor. 

ingiltere evsiz Haberi

ingiltere evsiz

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, İngiltere'de genç evsizlerin sayısının 5 senede toplamda yüzde 40 arttığı tahmin ediliyor.

The Guardian'daki habere göre, İngiltere'de genç evsizlere yardım için kurulan Centrepoint Vakfı, ülkede 2016-2017 yıllarında toplamda 86 bin gencin evsiz ya da evsiz kalma risk altında olduğunu ve bu rakamın 2019-2020 yıllarında yaklaşık olarak yüzde 40 oranında artarak 121 bine çıktığını bildirdi.

Centrepoint Vakfı, böylelikle ülkede evsiz veya evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kalan gençlerin sayısının, üç senede 35 bin arttığını belirtti.

Centrepoint Yöneticisi Seyi Obakin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamda, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlangıcından bu yana, vakfın yardım hattının rekor sayıda çağrı aldığını belirterek,, genç evsizlerin durumunun daha da kötüleşeceğinden endişe duyduğunu bildirdi.

Ülkedeki evsizlerin sayısındaki artışı, yüksek işsizliğe ve akıl sağlığı...