05 / 05 / 2024

ingiltere inşaat faaliyetleri başladı mı

ingiltere inşaat faaliyetleri başladı mı

İngiltere'de yeni tip koronavirüs sebebiyle 23 Mart'ta kısıtlamalar başlatılmıştı. 13 Mayıs'ta kısıtlamalar kısmi olarak gevşetildi, bazı sektörler ve inşaat sektörü 13 Mayıs'ta işbaşı yaptı...

Deprem bölgesinde inşaat sektöründe işçi sıkıntısı çok büyük! 

Deprem bölgesindeki illerde inşaat faaliyetleri devam ederken bu illerin bir yandan toparlanması için mevcut iş yerleri de 6 Şubat öncesine dönmeye çalışıyorlar. Yoğun göç veren şehirlerde işçi sıkıntısı da artarak devam ediyor. İşverenler şehir dışından getirdiği işçileri otellere yerleştiriyor.

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İngiltere'de inşaat sektörü kan kaybediyor! 13 yıl öncesine geri döndü!

İngiliz inşaat sektörü pandemiden bu yana en fazla küçülen sektör olarak kayıtlara geçti. Bu durum en son 2010'un üçüncü çeyreğinde yaşanmıştı. 

İngiltere’de inşaat sektörü Haziran'da daraldı: Son 5 ayın en düşük seviyesi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’de inşaat sektörünün Haziran ayında daraldığı kaydedildi.

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İngiltere'de inşaat sektörü daralma yaşadı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre; ülke genelinde inşaat sektöründe yüzde 0,8 daralma meydana geldi. 

İnşaat sektörü ilk çeyrekte ne kadar büyüdü?

TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, merakla beklenen inşaat faaliyetleri yüzde 2,8, gayrimenkul faaliyetleri de yüzde 2,4 arttı.

İngiltere'de inşaat sektörü Mart'ta yüzde 5,8 büyüdü!

İngiliz ekonomisi, 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 1,5 daraldı. Ülke ekonomisinin yaklaşık yüzde 80'ini temsil eden hizmet sektörü Mart 2021'de yüzde 1,9 artış kaydederken, imalat sanayi yüzde 2,1 ve inşaat sektörü yüzde 5,8 büyüdü.

İngiltere inşaat sektörü Nisan ayında geriledi!

Merakla beklenen İngiltere inşaat sektörü satın alma yöneticileri endeksi verilerine göre İngiltere'de inşaat sektörü Nisan 2021'de 8,4 puanlık bir artış gösterdi ve 61,7 puana çıktı.

İngiltere’de inşaat sektörü Mart'ta yükselişe geçti!

İngiltere’de inşaat sektörü PMI Mart ayında beklentiyi aşarak 61,7'ye yükseldi.

İngiltere'de inşaat sektörü Mart'ta hareketlendi!

İngiltere'de inşaat PMI Mart ayında 8,4 puan yükselişle 61,7 puana ulaştı. inşaat sektörü satın alma yöneticileri endeksine göre; endeks, Mart'ta, Şubat'taki 53,3 puandan, 54,6 puanlık beklentiyi geride bırakarak, 61,7 puana çıktı.

ingiltere inşaat faaliyetleri başladı mı Haberi

ingiltere inşaat faaliyetleri başladı mı

İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle ölüm sayısı 34 bin 466'e ulaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede son 24 saatte COVID-19 sebebiyle 468 kişi daha yaşamını yitirdi.

İlk etapta "toplumsal bağışıklık kazanılması amacıyla virüsün kontrollü yayılması" stratejisini uygulayan İngiliz hükümeti, ölü sayısının yaklaşık 300 bin olabileceğine yönelik raporlar ve eleştirilerden sonra geri adım atmıştı.

İngiltere'de 23 Mart'ta başlayan kısıtlamalarda 13 Mayıs'ta kısmi gevşeme yapılarak, egzersiz için dışarı çıkışlara yönelik sınırlama kaldırılmış, inşaat ve fabrika işçileri gibi evden çalışmaları mümkün olmayan kişilerin de işbaşı yapmaları için izinler verilmişti.

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Moskova’da inşaat işletmeleri faaliyetlerine yeniden...