23 / 07 / 2024

ingiltere Kings Gate konut projesi

ingiltere Kings Gate konut projesi

İNGİLTERE’NİN önde gelen konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde bulunan lüks konut projesi Kings Gate’i Türkiye’de tanıttı.

Kings Gate projesi Türkiye'de tanıtıldı!

İNGİLTERE’NİN önde gelen konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde bulunan lüks konut projesi Kings Gate’i Türkiye’de tanıttı.

Londra'daki Kings Gate ve Nova Building projeleri görücüye çıkıyor!

İngiltere’nin önde gelen lüks konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde inşa ettiği yeni projelerini tanıtmak üzere bir etkinlik düzenliyor. Kings Gate ve Nova Building’in tanıtılacağı kokteyl 9 Şubat günü gerçekleşecek

Doğukan Yapı West Gate Residence!

Başkent Ankara'da Doğukan Yapı imzası ile inşa edilen ve 3 bloktan meydana gelen Doğukan Yapı West Gate Residence 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık!

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Projede 402 konut bulunuyor.

Golden Gate Köprüsü'nde atlamaya karşı çelik ağ!

ABD San Francisco'nun ünlü Golden Gate Köprüsü'nden intiharları önlemek için planlanan ağ projesine onay çıktı. ABD San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nden 1937'deki açılışından bu yana bin 612 kişi atlayarak intihar etti.

Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!

Doğukan Yapı imzası ile Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve 33 katlı 3 bloktan oluşan Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı ile iligli bilgiler haberimizde bulunuyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe adres!

Gate of Anatolia Sancaktepe adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 402 konutluk Gate of Anatolia projesinde teslimler Aralık 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

West Gate Residence Ankara!

33 katlı 3 bloktan meydana gelen West Gate Residence Ankara, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor.

Ankara West Gate Residence ödeme planı!

700 adet daire ve 43 adet cadde mağazasından meydana gelen Ankara West Gate Residence ödeme planı kapsamında sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Proje, Ankara Çankaya'da konumlanıyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia adres!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de ACK Group tarafından inşa edilen ve de 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Sancaktepe Gate Of Anatolia adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

West Gate Residence Ankara projesi!

Doğukan Yapı imzası taşıyan West Gate Residence Ankara projesi içerisinde yer alan dairelerin 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Gate of Anatolia ödemeleri!

Lansmana özel olarak daire fiyatlarına yüzde 9 indirim yapılan Gate of Anatolia ödemeleri kapsamında yüzde 40 peşinat sonrasında 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ankara West Gate Residence vaziyet planı!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Ankara West Gate Residence vaziyet planı öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje Ankara Çankaya bölgesinde inşa ediliyor.

ingiltere Kings Gate konut projesi Haberi

ingiltere Kings Gate konut projesi

İstanbul Soho House’da tanıtılan konut projesine cemiyet, iş, sanat dünyasından tanıdık simalar katıldı. Davete ev sahipliği yapan Land Securities konut direktörü Tom Eshelby, konuklara projenin detaylarını anlattı. Eshelby yaptığı açıklamada, “Kings Gate ve The Nova Building projelerimizde Türk yatırımcıları ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kings Gate’deki daire ve penthouse’lar, lüks ve konforun en üst seviyesini sunmak için tasarlandı. Türk ailelerin ve yatırımcıların Londra yaşamını ve Victoria bölgesinin sakinlerine sunduklarını seveceklerine eminiz” dedi.


Yen Yüzyıl 


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi;


Londra’nın çekim merkezlerinden olan ve tarihi açıdan son derece önemli Victoria bölgesinde bulunan Kings Gate projesinde 100 konut yer alıyor. Projenin giriş ve birinci katlarında, dünyaca ünlü şef Jamie Oliver’a ait Jamie’s Italian restoranı da bulunuyor. Kings Gate, yüksek kaliteli yerleşim alanlarını...